cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 ultra kameralar arası geçiş animasyonu

(Topic created on: 02-06-2024 05:36 PM)
431 Views
Ahmet2424
Active Level 4
Options
Galaxy S
One ui 6.0 ile kameralar arası geçişlerde bi animasyon getirdiler güncelleme ile hatalalrı çok yüksek olsada bi hoşuma gidiyordu tak diye geçmek yerine yumuşak geçiyordu şimdi bi güncelleme geldi 200 mb lık yaptım o geçiş animasyonu kaldırıldı samsung öyle berbat bir girma ki yeni cihaz çıkardığı zaman eski cihazları elbet ki parça parça özelliklerini kısıyor buna sinir oluyorum müşterilerine değer veren tek firma apple sonraki cihazım kesinlikle iphone olucak en azından kaç yıl önceki se modellerine bile halen en sonki güncellemeyi veriyor
0 Likes
8 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Saydamlığı ve bulanıkliğı azalt ve animasyon ayarı kapali olabilir mi
0 Likes
kemalyildiz21
Active Level 6
Galaxy S
Bende s22 ultra kullanıyorum Yorumlarınıza fazlasıyla katılıyorum. Samsung'u gerçekten seviyorum tasarımı kalitesini vesaire vesaire ama yeni modeli çıkınca gerçekten eski cihazları tabiri caizse bozmaya çalışıyor yazık bende sizin gibi düşünüyorum bundan sonraki telefonum Samsung olmamalı
Ahmet2424
Active Level 4
Galaxy S
Bu yorumlarımızı bile görüp yardım çabasında olmayan firmaya artık tabii olmak istemiyorum
0 Likes
S23canavari
Active Level 5
Galaxy S
One Ui 6.1 sürümünü bekleyin o zaman her şeyi düzeltmiş olacaklar
0 Likes
Ahmet2424
Active Level 4
Galaxy S

Hocam en son 4.0 da da aynı şeyi söylüyorlardı gittikçe sardı dahada güncelleme yapmam

0 Likes
S23canavari
Active Level 5
Galaxy S
Hocam zaten cihazı ilk aldığında bir sorun yoksa güncellemenin çok bi mantığı yok ben de ilk aldığımdan beri 1 kez bile güncellemedim tertemiz akıyor cihaz. Ama madem bu kadar güncelleme yapmışsınız 6.1e geçin düzelme şansı yüksek
0 Likes
ANILESMER
Active Level 1
Galaxy S
S22 ultra 6.1 gelir mi sizce
0 Likes
S23canavari
Active Level 5
Galaxy S
Tabii ki gelecek ama yapay zeka özellikleri olmayacak muhtemelen
0 Likes