cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

iPhone 12 mi S23 mü?

(Topic created on: 07-22-2024 01:55 PM)
403 Views
MustafaCa
Active Level 3
Options
Galaxy S
Arkadaşlar 6 aydır S22 kullanıyorum artık bu telefondan nefret ettim. Bataryası 1 günü bile çıkarmıyor, 5 saatten fazla ekran süresi alamıyorum. Telefon özellikle yaz aylarında ele alınamayacak kadar çok ısınıyor, sadece Instagram kullanırken bile bu kadar ısınması hiç normal değil. Yazılıma gelecek olursak berbat çalışıyor, ara yüzde donmalar falan yaşıyorum sürekli. Bir de güncelleme gelmesi çok uzun sürüyor, Haziran ayı güncellemesini Temmuz'da alıyoruz resmen.

Bunu satıp yeni telefon alacağım, bütçem 28 lira. Bu paraya S23 ile iPhone 12 arasında kaldım, hangisini almam gerektiğini ve nedenini söylerseniz sevinirim.
39 Comments
Galaxy S
S23
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Iphone 12 özellikleri ahım şahım değil sonuçta bataryası s22'den bile daha düşük, üstüne az daha ekleyip s23 alabilirsiniz
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
Kanka burası samsung forumu. Ağırlıklı olarak S23 diyecekler muhtemelen. Bana kalırsa iphone 12. Vatan bilgisayara git elinde ki cihaza en az 10-11 bin lira veriyor üstüne 3 bin lira ek takas desteği veriyor totalde 13-14 bin lira yapıyor. Üstüne bi 10 bin lira ver iphone 12'yi al çık derim.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Iphone kullanandan başka bir yorum beklemek olmaz zaten 😄
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
Ya bundan tam 5 yıl önce 2019'da çıkan ve günümüz için çok yetersiz olan iphone 11 bile hala her yerde sıfır olarak satılıyor ve alınıyor. Hemde 22-23 bin gibi fiyatlara. Doğal olarak ikinci eli bile şuan 16-19 bin aralığında satılıyor. Peki 5 yıl önce 2019'da çıkan S10 serisi şuan napıyor? Bilen yok.. ikinci eli para ediyo mu? 2-3 bin verirlerse öp başına koy.. Yani adam gidip iphone 12 alırsa bikaç yıl sonra bile S23'ün izi bile kalmamışken adamın elinde ki telefon hala değerini fazlasıyla koruyor olacak. Şu ekonomide böyle mantıklı bi seçenek varken gidip niye başka bi telefona bağlasın ki parasını..
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Iphone özellikleri her zaman düşük tutuyor. Daha yeni yeni kendisini geliştiriyor diyelim iphone 12 60 hz ekran yenilemeye sahip, 2 bin küsürlerde bataryası var bu telefon memnun edecek öyle mi? Elindeki s22 bile bundan daha iyi özellikleri sahip.. iphone olduğu için elestireye kapalısın Anlıyorum 🤙🏻 ama gerçekçi olmak lazım, uzun zaman seni götürecek her güncelleme geldiğinde yeni özellikleri eklenecek, üste biraz daha ekleyip illa iphone istiyorsa bir üst modelleri tercih edilebilir bana göre.. o da hiç yoktan iyidir diye düşünürekten 😌
Galaxy S
Ben s23 kullanıyorum ve adam haklı çünkü s23 de 5 saat olmasa da 6-6.30 saat ekran süresi veriyor ve iphone daha az ısınıyor genel olarak çünkü optimizasyonda çok iyiler en azından samsungdan iyi olduğu kesin
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
İphone 12'de de en az o da en az 6-7 saat ekran süresi alınabilir zaten
Galaxy S
Evet ben de kamera önemli olmasa ip12/13 acımadan alırdım ama kamera önemliyse s23
0 Likes