cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

galaxy s10 4 saat pil süresi normal mi

(Topic created on: 10-13-2024 05:16 PM)
510 Views
UserEdited67
Active Level 3
Options
Galaxy S

merhaba. geçen günlerde ikinci el bir galaxy s10 almıştım. cihazın jelatinleri dahi sökülmemişti ancak tanılama testi yaptığımda pil durumunun kötü olduğunu gördüm. accu battery uygulamasından baktığımda ise pil sağlığı %87 olarak gözüküyordu. şarjı daha uzun gitsin diye cihazı 720p kullanıyorum ayrıca. bu süre normal mi yoksa bataryayı değiştirmem mi lazım?

konuyla alakalı değil ama telefon hakkında kısmında cihaz durumu özel yazıyor bu ne demek?
19 Comments
özgür_s21fe
Expert Level 3
Galaxy S
Telefon eski olduğu için 4 saat normal bataryayı değiştirirseniz daha uzun gider tabi
0 Likes
UserEdited67
Active Level 3
Galaxy S
bataryayı değiştirerek durumu çözebilir miyim? telefoncu bir tanıdığa sordum orjinal batarya bulamayacağımı eğer bulursam da çok pahalı olacağını söyledi. yan sanayi olarak deji önerdi. bu deji orjinal batarya gibi olur mu yoksa bu da mı az ekran süresi verir
0 Likes
özgür_s21fe
Expert Level 3
Galaxy S
Samsung servisine gidin fiyat burada yazıyor orjinal pil takarlar
https://www.samsung.com/tr/support/ekran-degisimi-fiyat-bilgisi/
0 Likes
UserEdited67
Active Level 3
Galaxy S
1780 tl fazla değil mi hocam telefoncu eleman 500tlye halledilir dedi
0 Likes
özgür_s21fe
Expert Level 3
Galaxy S
Siz bilirsiniz yan sanayi orjinal pille aynı kalitede olmaz ama
0 Likes
UserEdited67
Active Level 3
Galaxy S
ömrünün daha kısa olduğunu duydum orjinal 2 yıl dayanıyorsa bu 8 ay dayanıyormuş. orjinal ile aynı performansı veriyorsa o kadar para vermeye hiç gerek yok bence
0 Likes
Galaxy S
ayrıca 4 saat düşük,en az 6 saat ideal bir süre ama kullanım şekline göre de değişiyor.
Müşteri hizmetlerini arayıp batarya durumunu öğren.
0 Likes
UserEdited67
Active Level 3
Galaxy S
aradım. bu normal mi dedim cevap ben nerden bileyim oldu
0 Likes
Galaxy S
tamam işte,satmak için her şeye okey derler.
0 Likes