cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S25+ Şarj Tüketim Rezaleti

(Topic created on: 05-23-2025 01:46 AM)
149 Views
DTHMARK
Active Level 3
Options
Galaxy S
Yaklaşık 2 aydır s25+ kullanıcısıyım. 11 saatlik ekran sürem yeni gelen güncellemeler aracılığıyla 6.5 saatlere kadar düştü. Telefonun ayarları dahil her şeyi fabrika ayarlarına sıfırladım. Wipe cache yaparak yeni çözümler aradım ancak işe yaramadı. Kusura bakmayın ama 4900 mAh (4700) kapasiteli bataryayı jeneratöre bağlamışımız gibi orantısız şarj tüketimi beni ciddi oranda rahatsız ediyor. Sayın Samsung yetkililerine sesleniyorum. Lütfen bu yazılım açığına bir çözüm bulun, aksi takdirde telefonu satacağım. 
4.5g ve wifi kullanımlarında ekran süresi aynı arkadaşlar.

image

image

image

1 Comment
Muhammed2109
Active Level 7
Galaxy S
Hocam 1. si aldığınız ekran süreleri gayet iyi, %70 pil kullanımında 6.30 saat gayet ideal bir değer.
2. si sanırım 2. Ekran görüntüsünden gördüğüm üzere mobil veriniz açık, 11 saat aldığınız 3. Görüntüde ise wifi açık ayrıca 4 saatlik instagram kullanımı var dolayısıyla wifi-mobil veri kullanımında ciddi bir f.a.r.k oluşması gayet normal. Yine son ss teki kullanımda insatgram yoğunluklu kullanmışsınız, özellikle instagramı uzun süre mesajlaşmak için kullandıysanız (+ wifi da) çok daha uzun ekran süresi almışsınız. Yine kullanıma bağlı olarak ekran parlaklığı da bir etken. Kısaca ekran süreleriniz gayet iyi aralarındaki f.a.r.klar ise kullanım koşullarınız ve kullanım şeklinize bağlı olarak değişmiş burada anormal bir durum yok.