Herkese merhaba S22Ultra kullanıyorum henüz Android 14 güncellemesi gelmedi. Aranızda bu güncellemeye erişebilen oldu mu? View Post
Merhaba cihazların guncellemeler ile yavaslatildigini hepimiz biliyoruz. Fransada bir yasa varmış guncelleme ile yavaslatilmiyormus cihazlar.... View Post
Bir uygulama açıkken ekranın en altından yukarı kaydırırken (yani son uygulamalar kısmını açarken) yukarıdaki gibi uygulama köşeleri oval olmuyor... View Post
Selamlar beyler s21 fe one ui 6 yurt dışında başlamış güncellemeyi vermeye ama bizim türkiyeye niye gelmedi anlayamadım View Post
S23 ultra tlf son zamanlarda aşırı ısınıyor ve parlaklığı düşürüyor daha önce böyle bir sorun yoktu güncellemeden sonra oldu View Post
Arkadaşlar S22 telefonu yeni aldım almadan önce ZFlip 4 aklımdaydı ama sonra s22 aldım Z Flip 4 ile kafa kafaya takas olur mu takas yapmak mantikli mi... View Post
İyi akşamlar, cihazımla ilgili herhangi bir sorunum yok. Yalnızca yeni pil grafiğini dolayı batarya süresinin daha mı az gittiğini anlayamadım. Bana... View Post
Google samsung servis merkezinin değiştireceğini söylüyor View Post
User | Likes Count |
---|---|
461 | |
421 | |
268 | |
203 | |
170 |
User | Count |
---|---|
48 | |
47 | |