Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-A/Samsung-Turkiye-temsilcisi/td-p/17666641?src=ShareByUserCM Bu postta müşteri bir soru soruyor... View Post
Kullanıcıların bilgisine.. View Post
Yeni telefon alacak olan arkadaşlar var ise s25 serisini beklemelerini şiddetle tavsiye ediyorum. Her konu da süper bir cihaz serisi gelecek. Bel ki... View Post
One Uı 7 ye nasıl kayıt olurum acaba bilgisi olan varmı varsa eyer videolu bir şekilde yardımcı olur musunuz View Post
Account kayıtlı numarama yanlış diyor sinir ediyor View Post
Buraya yazcak bisey kalmadi View Post
S24 Ultra için One UI7 ne zaman gelecek? View Post
S23 ultra cihazimin ekran süresi cok düşük neden sizce? View Post
Sizce kamerası nasil bir iyimi s24 + un View Post
User | Likes Count |
---|---|
1000 | |
607 | |
546 | |
492 | |
403 |