Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Nasıl yapıldığını hakkında bilgi burada yer alıyor. İlk önce galax store'dan uygulamayı güncelleyin sonra. Talimatları... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Arkadassaklar şu güncelleme ne zaman gelecek yav View Post
Merhabalar samsung klavye kullanıyorum. Bu klavyeyi kullanırken sesle yazma özelliğini kullanmam için gerekli tuş ekrana nasıl gelir? bilen bi arkadaş... View Post
One UI 7 sonrası Instagram'a hiçbir şekilde girememeye başladı. İnanın her yolu denedim, inat ettim, format bile attım; akla gelebilecek her şeyi... View Post
3.parti hava durumu uygulama tavsiyeniz var mı? View Post
eski hava durumunda böyle ağaç vardı çok güzeldi. android 4 felandı. hala bilen varmı View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
smart things uygulaması s9 plus cihazimda çalışmıyor. smart tagi nasil çalıştırabilirim View Post
Selam herkese! S24 Ultra One UI7 indirdikten sonra quick panel siyah oldu nasıl şeffaflaştıracağız? Koyu mod açık değil ve arka plan... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1635 | |
1166 | |
1097 | |
1069 | |
1040 |
User | Count |
---|---|
58 | |
33 | |
32 | |