One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post
S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
S25 ultra indirimde :)) View Post
Arkadaşlar bir kaç fotoğraf çektim ve şunu **bleep** ettim çok ciddi bir şekilde kamera ile oynamışlar . Olumlu veya olumsuzluk durumu kişiye göre... View Post
Arkadaşlar india romu yükledim betaya nasıl kayıt olurum ayrıca india romunda ses kaydetme geldi View Post
Betada ki videoları incelediğimde yeni tanıtılan özellikler yoktu mesela now briefde dahil. Beta diye daha eklenecek mi acaba yoksa gelmiyecek mi? S24... View Post
S24 Fe ekran koruyucu cam için marka veya satıcı önerisi olan var mı ? View Post
Deneyenler oldumu s23 ile nasıl uyum icinde one uı 7 varklar neler s24 gore hangisi yok veya var🤔 View Post
Arkadaşlar sarki açınca sanki telefonun sesi eskisi gibi cok çıkmıyor yoksa cihazin sesimi bu kadr cikiyor View Post
Bende s23 abimde s24 var s23 videoları aşırı sarı çekiyor özellikle geceleri bunun bir ayarı var mı nasıl düzeltilir ayrıca 3x telefoto lens ile foto... View Post
Galaxy s24U telefonuma gelince yapacağım bir one ui 7 güncellemesi ileride yapacağım server kayıt için sıkıntı yaratır mı acaba? View Post
İkisi arasında işlemci, uzun ömürlülük vb. konularda uçuk bir **bleep** var mı? Aradaki fiyat farkını vermeye değer mi? Veya bu fiyat aralığında şu... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1208 | |
571 | |
494 | |
395 | |
387 |