Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yeni güncelleme eski serilere ne zaman gelir? S23 FE Kullanıyorum View Post
Hızlıca ulaşmak istediğim kişileri "Favorilerim"e ekliyorum ve bu özelliği önemli buluyorum. Fakat, Mayıs'ta yapılan güncellemeden sonra... View Post
Temmuz ayı güvenlik güncellemesi Kore'de yayınlandı. Ağustos ayı One UI 8 olucak gibi duruyor erken geldi bu sefer . View Post
128 gb modelini aldım ama anlaşıldığı kadarıyla galaxy al özelliklerinin bu telefonda olması ayrıca yer kaplıyormuş ben bunu düşünmeden aldım ve... View Post
Arkadaşlar merhaba, benim cihazım S24 ve yazılım bilgileri fotoğraftaki gibi, yani yurt dışı cihaz. Ben bu cihaza Odin ile Türkiye firmware yüklemek... View Post
Fiyatı ilerleyen zamanlarda düşer mi yoksa şuan ön sipariş vermek mantıklı olur mu View Post
Şuanda Galaxy A51, Galaxy Watch5 ve Galaxy Buds FE kullanıyorum. En geç 1 yıl içinde Galaxy A51'den geçiş yapacağım. Eğer Pixel'ler... View Post
S24 serisine 7 yıl güncelleme verileceği söylendi, peki bu telefon eylül ayında çıktı daha 1 yıl dolmadan 2.büyük güncellemesi alacak. Peki böyle... View Post
Arkadaşlar fiyatlar buralara nasıl geldi,?? View Post
User | Likes Count |
---|---|
708 | |
512 | |
421 | |
408 | |
374 |
User | Count |
---|---|
27 | |
26 | |