Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Bir kere daha benzer bir paylaşım yaptım ama tekrar sormak istiyorum. Ben s23 kullanıyorum. Telefonu aldım alalı, hemen her gün, telefon seslideyken... View Post
Server kayıtlar ne zaman açılacak bilen varmı View Post
Resimde görüldüğü gibi ekranda uygulama simgesi baloncuklari çıkıyor. Nasıl açtığımı unuttum. Nasıl kapatabilirim? View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Merhaba android 15 güncellemesi ne zaman dağıtılmaya başlanacak? View Post
E simden fiziksel sime geçtim telefon hattı okumuyor bilinmeyen numara olarak gözüküyor başka telefonda hat çalışıyor bu sorunu yaşayan varmı View Post
Merhaba güncelleme sonrasında 16x 20x arasında fotoğraf bulanık cıkıyor acil olarak düzeltilmeli. View Post
Merhaba arkadaşlar ; S23 Ultra (Guncel 6.1.1. Surumu ) kullaniyorum. Bir cok makale yazi video izledim hepsi farkli farkli ayarlardan bahsediyor.... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
S23 6.1.1 güncellemesi sonrası ana ekran duruduldu hatası çıkıyor tlf sizde de oldu mu bu sorun View Post
User | Likes Count |
---|---|
617 | |
606 | |
550 | |
518 | |
436 |