Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Arkadaşlar yüksek verimli fotoğrafların açık olması yararlı mı ? Siz nasıl kullanıyorsunuz, öneriniz var mı ? View Post
Sizce böyle bir modele gerek varmıydı ve incelik için kamera,batarya gibi özeliklerden kısılmaya değermi ayrıca tahmini 1200 dolar gibi bir fiyat... View Post
Arkadaşlar uı7 den sonra şarjım böyle olmaya başladı ondan önce bir tık daha iyiydi mobil veri+120 Hz açık normal midir çözümü var mi View Post
saat bozuldu düzelmiyor View Post
Merhabalar s24fe kullanıyorum fakat s25 veya slim modeline geçmeyi düşünüyorum sizler hangi modeli önerirsiniz View Post
Sizce one ui 7 bu geceki s25 edge tanıtımıyla mı gelecek? View Post
One ui 7 yüklü s22 de her zaman olmasa da ekran kapalıyken güç tuşuna basınca ekran 2-3 saniye sonra açılıyor. Başka bunu yaşayan var mı? View Post
Uygulama logoları birbirine karışıyor. Videoda gayet açık bir şekilde belli oluyor. Telefonu sıfırladığım halde bu şekilde sorun mevcut. Ayrıca bazen... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1571 | |
1380 | |
1244 | |
934 | |
801 |
User | Count |
---|---|
52 | |
44 | |
44 | |