cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 pupg

(Topic created on: 04-30-2024 02:45 PM)
283 Views
Artyom34
Active Level 7
Options
Galaxy S
Pupg oynarken şarj 60 lara gelince aşırı derecede kasıyor çok anormal bir durum ne yapmam lazım 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba  furkan06k

Samsung tarafından onaylı olmayan resetleme işlemleri, ürüne zarar verebilir. Bu tür yetkisiz işlemler, cihazınızı garanti kapsamı dışında bırakabilir. Bilgilerinizi yedekledikten sonra Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. 

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz; https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/ 

Teşekkürler. 
MOD

View solution in context

8 Comments
furkan06k
Active Level 7
Galaxy S
Hocam benimde cihaz s23 hetta bazen kendimi kaptırdığım oluyor %100 den ta %25 %20 kadar oynuyorum 90fps ama bir gram takılma olmuyor bi cihaza hard reset at kendine gelir hocam
Artyom34
Active Level 7
Galaxy S
Hard reset dediğiniz ne oluyor hocam sıfırlayayım mı
0 Likes
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba  furkan06k

Samsung tarafından onaylı olmayan resetleme işlemleri, ürüne zarar verebilir. Bu tür yetkisiz işlemler, cihazınızı garanti kapsamı dışında bırakabilir. Bilgilerinizi yedekledikten sonra Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. 

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz; https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/ 

Teşekkürler. 
MOD

furkan06k
Active Level 7
Galaxy S
Evet hocam ama telefonun içinden değil recovery den atın formatı
0 Likes
DTHMARK
Active Level 3
Galaxy S
Game booster plus kullanıyorsanız, devre dışı bırakın. Telefonu gereksiz yere her koşulda yormayı başarıyor.
Galaxy S
Hocam Hard reset atin yada kasmasın diyorsanız pgt free diye bir uygulama var pubgu kurun oraya 90hz oynayabilirsiniz
0 Likes
Galaxy S
adaptif pil,güç tasarrufu,ekran yenilemenin kısık olması,veri tasarrufunun açık olması etkiler,bunları kapat.
0 Likes
Galaxy S
Bu cihaz için aşırı derece de kasma denmesi saçma olur kardeşim, çünkü içinde ki işlemci şuan ki dönemin 2. Güçlü işlemcisi, söylemin biraz saçma geldi bana, bende en fazla 38 dereceyi görüyor, birde hdr ve aşırı ile oynuyorum.
0 Likes