cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 oyunlar da kasma sorunu

(Topic created on: 07-30-2024 03:20 AM)
382 Views
KürŞad81
Active Level 7
Options
Galaxy S

S23 kullanıyorum. Pupg oynarken kalabalık yerlere atlayınca telefon kasıyor, ekran istediğim gibi kaymıyor. İşlemcisinin de iyi olduğu söyleniyor. Bazı kişiler zamanında Game Booster'dan dolayı kastığını söylüyordu. Ben de pek umursamadım, yani o kadar kasmaya sebebiyet verecek bir program değildir diye düşünüyorum. Bazıları telefonu sıfırla diyor ama sıfırlayınca nasıl her şeyimi cloud yapacağımı bilmiyorum. Bilgilerimin ve uygulamalarımın gitmesi bana problem yaratabilir. Sizce neden oyunlarda kasıyor? Bir fikri olan varsa çok mutlu edersiniz beni.

11 Comments
KürŞad81
Active Level 7
Galaxy S
Ayrıca şunuda eklemek isterim geçen sıradan bir güncelleme geldi ve şarjım azalınca telefon kasıyor herhalde pil tasarrufudan dolayıdır diye düşündüm kapattım bu seferde %5 olan batarya 3 dakika da bitti sadece telefonda konuşuyordum adaptif güç tasarrufuda kendi kendine açıp kapatıyor şarjım 50 pil tasarrufu acıyor zor gelmeye başladı artık bu tarz şeyler anlam veremiyorum
0 Likes
GalaxyS23FE
Active Level 6
Galaxy S
Oyunlarda normal işlemciler hiçbir zaman oyuna göre olmuyor sorunlardan belli oluyor telefonlar oyun kaldırmıyor
0 Likes
TR6201
Active Level 6
Galaxy S
O da kasiyorsa artık ne diim
0 Likes
fansema
Active Level 8
Galaxy S
Bende de S23 vardı gram kasmıyordu. Senin kasma dediğin şey muhtemelen telefonun ısındığı zaman ekran yenileme hızını azaltmasıdır. Onun ayarı Gaming Hub'da bir yerlerde vardı ben kapatmıştım
KürŞad81
Active Level 7
Galaxy S
Evet öyle bir şey nerede yapılıyor bulursan çok sevinirim
0 Likes
melokin
Beginner Level 4
Galaxy S
Labs ayarı var onu açarsan 60 fps artiyor nerdeyse
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy S