S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Merhaba Arkadaşlar S20 FE 865 Böyle bir şey gördüm resim var bir bilginiz varsa yaza bilirmisiniz Çok teşekkür ederim Sağolun Allah amaninda... View Post
İlk alındığında telefonu şarj nasılsın edilmeli nelere dikkat edilmeli arkadaşlar yüzde kaçta şarja takilmali şuan kullanım alışkanlığı öğreniliyor... View Post
Merhaba. Ekran kapalı notlarından rastgele bir çizim yaptım ve sağ üstteki iğneye tıkladım tutturma seçeneğini ondan sonra kapalı ekranda bildirim... View Post
Instegramda birinin takipçilerinin yarısı gözüküyor nasıl düzeltirim Nasul View Post
Cihazım S24 FE ve arkadaşımda S22 serisi var onda pil sağlığı gözüküyor ama bende gözükmüyor nerden bakabilirim View Post
Telefonu 2 ekim 2024 de aldim ve 2 ay sonra dusuncelerim = Ekran> Ekran tarafinda hicbi sorun ve rahatsizlik hissetmedim parlaliklar gayet... View Post
Cihazım wifi bağlı iken sürekli olarak kopuyor. Bir video izlerken 10 sn kadar kesinti oluyor sonra devam ediyor. Aynı ağa bağlı başka cihazlarda bu... View Post
Samsung notes yazarken kasıyor gibi geliyor hızlı yazmakla alakası falan olabilir View Post
Cihaz bağlı secenegine dokunuyorum geçiş yapmıyor bilgisayarda gözükmüyor telefonda bi sıkıntı var yardımcı olurmusunuz? View Post
Samsung, One UI 7 ile birlikte, sevilen Windows DeX uygulamasını kaldırma kararı aldı. DeX yerine başka bir uygulamayı kullanılacak. Samsung,... View Post
User | Likes Count |
---|---|
621 | |
434 | |
419 | |
385 |