6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
One uı 7 ile birlikte ilk gün s 23 telefonumun pil performansında ciddi şekilde artış olduğunu farkettim paylaşmak isterim. karşılarştırma da bu gün... View Post
Telefonun kutusundan çıkan şarj kablosu daha 1 yıl olmadan bozuldu uygulamadan ölçtüğümds 250ma-500ma arasında şarj ediyor (sürekli şarj kesiliyor)... View Post
Evet baya alev topu oldu diyebilirim. Bu terimi bu cihazda kullanmazdım ama ilk defa çok fazla ısındı. Umarım stabil sürümde bu sorun yoktur. View Post
Bu iki şey arasında ne **bleep** var? Biri aydınlatabilir mi?😅 View Post
Önceden çağrı geldiğinde arka planda canlı ve renkli görsel bulunuyordu ancak şu an tek renk duruyor. Ayarlara girdiğimde görseldeki gibi ayarlı ama... View Post
Kimi görsem rom csc değişiyor View Post
3 ay oldu alali View Post
S23 FE ne zaman ONEUI 7.0 güncellemesi alacak S23 FE ONEUI 7.0 güncellemesi belaya çıktımı? Çıktıysa nereden ulaşabilirim? View Post
Hani now brief getirmediniz bunu anlarım da neden pil sağlığı gibi basit bir özellik gelmedi acaba . Bir de yazılım sonrası AOD de en üstte pil ve... View Post
Bi denedim bu sefer şaşırtmayı başardı View Post
User | Likes Count |
---|---|
1729 | |
1192 | |
1109 | |
1008 | |
1001 |
User | Count |
---|---|
60 | |
33 | |