cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post

Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post

S24 fe kullanıyorum ekranın ortasında 3 çizik var yeni cihaz 2 yıl garantisi var hala satmak istiyorum nasıl bi fiyarita satabilirim öneriniz var mı View Post

Herkese merhaba. Acik olan uygulamayi pencere modunda küçültmek icin ekranın sağ veya sol ust kismindan çapraz çekiyoruz.   Capraz çekilecek köşelerin... View Post

Fotoğrafı çok fazla işliyor, renkler zaten patlak utanmasa yeniden yüz çizecek. Bir de güncellemeyi yap diyen mi var diyen var şaka gibi View Post

Merhaba members ailesi hani samsung başlıkta belirttiğim gibi yukarıdaki modellere oneui 8 ile yine opengl api verecek arkadaş bu vulkanı niye... View Post

Kamera uygulaması bir süre işlem yapmayınca kendi kapanıyor. Bu bir özellik mi yoksa hata mı? View Post

One uı7 gelmesi itibari ile ne kadar şikayet var bilmiyorum ama bariz bi batarya süresinde kısalma var. Yazılımsal bir sorun gibi gözüküyor umarım one... View Post

S22

S22 sizce hala alınır mı a34 den geçmeyi düşünüyorum oyun oynayan birisiyim pili kaç saatte bitiyor kamera olarak iyi mi s22 yerine biraz daha para... View Post