Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Arama sırasında ses kaydi nasil yaparim View Post
S23 ultramda s25 deki gibi hava drumu barını nasıl yaparım View Post
galaxy s22 cihazıma aod destekli canlı duvar kağıdı yapmak istiyorum ve magisk module diye bisey kurulması lazımmış o modulde root istiyormuş root... View Post
Yeniden başlattım yine değişen bişey yok View Post
Bilgisi olan var mı dostlar? Ona göre tekrar 6.1 sürümüne geçiş yapacağım. Pil performansı rezil. 2 aydır hiçbir şekilde düzeltme güncellemesi gelmedi... View Post
Yaklaşık 7 aydır kullandığım s24 plus telefonun ön kamerası aldığımdan beridir donuyor. Telefonu sallayınca sanki 10 fps miş gibi donma yaşanıyor.... View Post
Ben kullanamadım View Post
Bit değeri değişmemiş hala ve dönme imkanım var. Sizce dönmeli miyim? View Post
User | Likes Count |
---|---|
545 | |
528 | |
522 | |
450 | |
436 |
User | Count |
---|---|
36 | |