Original topic:

Root nedir? nasıl atılır?

(Topic created on: 06-30-2025 10:47 AM)
261 Views
Toprak_00
Active Level 8
Options
Galaxy S

galaxy s22 cihazıma aod destekli canlı duvar kağıdı yapmak istiyorum ve magisk module diye bisey kurulması lazımmış o modulde root istiyormuş root atmayı bilen bi arkadaş bana yardımcı olabilirmi ?

9 Comments
LOYBACKREDA
Active Level 9
Galaxy S
Hocam ben root önermiyorum.Zaten o canlı duvar kağıdı uyumlu olsa getirirlerdi.Ekranınızın ömrü çok uzun olmaz bence girmeyin o işe.
0 Likes
Toprak_00
Active Level 8
Galaxy S
s24 ve ustu serilerde o ozellik var ama s22 ve 23 de yok
LOYBACKREDA
Active Level 9
Galaxy S
Evet çünkü
-İşlemci farkı
-Panel (ekran) farkı var.
0 Likes
rötordars25
Active Level 8
Galaxy S
Knox cipi patlar ve güvenlik sistemi çaliṣmaz
0 Likes
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Toprak_00, 

Ürüne yetkisiz müdahale ile kurulan resmi olmayan yazılımlar cihaza kalıcı zarar verebildiği gibi ürünü garanti kapsamı dışına da çıkarabilmektedir. Stabil kullanım için yetkisiz işlemleri önermemekteyiz.

Teşekkürler. 
MOD

0 Likes
UMUT_UĞURLU
Expert Level 5
Galaxy S
Root tavsiye etmiyorum hocam yapmayın bi sıkıntı çıkar sonra ayrıca o duvar kağıdını yaparsanız amoled yanığı riski var
0 Likes
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Root, Cihaza Tam yetki veren bir sistemdir. Root aktif olduğu zaman cihaza tamamiyle her şey yapılabilir. Ancak her ne kadar tamamiyle özellik sunması güzel olsada risklidir, yapılan bir hata işletim sistemini çökertebilir. Root atmak görece basittir, Cihazınınız bootloader kilidini açın, Cihazınıza uygun kurtarma modu(recovery) indirin, ve magisk "varsa ksu da olur" yükleyin. Youtube'ye "How to root S22" yazarsanız tüm adımları anlatan videlıar olacaktır. Ancak en genel yapılan yöntem magisk'dir. Bu yöntemde bazı banka uygulamaları çalışmaz. Bu yüzden ilk önceliğiniz magisk yerine KSU kurmak olsun ancak her cihazda desteklenmediği için bulunmayabilir😊
0 Likes
Furkan_1
Active Level 9
Galaxy S
Sakın root atma
0 Likes
Galaxy S
Bootloop yemek istiyorsan at deneyimli biri olarak söylüyorum 😅
0 Likes