cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post

S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post

Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post

Dostlarım Merhabalar Ben Hala Ram Plus Anlamış Değilim Şuanda Ram Plus Açık 4 GB Ayarları birileri diyor Kapatın Gereksiz birileri açın Öneririm vs... View Post

Daha önce de sıcaklık problemini forumda dile getirmiştim. Yine youtube'da shorta izlerken elimde tutamaz hale geldi tablet. 73-80 dereceleri... View Post

Dün S24 Ultra cihazımı Samsung servise bıraktım. Ekran , s pen , şarj soketi, arka kapak ve arka kamera değişti. Buraya kadar herşey çok güzel.Daha... View Post

Arkadaşlar bu bildirim sesi sorununun hatali yazılım güncellemesi ile alakası olabiolabilirmi. Sorun hala.devam.ediyor bugun teknik destek.ekibi... View Post

Merhaba arkadaşlar    2.el s23 ultra aldım. Bi kaç çiziği dışında genel anlamda temiz. Fakat üst çerçeve mikrofon deliği kısmında renk solması... View Post