Oyun vs oynamıyorum View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Qualcomm benden nefret ediyor Qualcomm benden nefret ediyor QUALCOMM BENDEN NEFRET EDİYOR... View Post
Neden 25U için ve diğer cihazlar için aynı özellikler gelmedi, hayretler içindeyim. View Post
4 gündür şarjım deyim yerindeyse su gibi bitiyor, instagrama ne yaparsam yapayım (kısıtlama, sıfırlama, silme, önbellek temizleme) hiçbir şekilde... View Post
Merhaba, Modlar ve Rutinler uygulaması ile sadece Twitter'a girildiği zaman VPN'e bağlanma, Twitter kapanınca VPN kapatma gibi bir rutin... View Post
Güncelleme güncelleme dedik pil gitti buna bi çare lütfen View Post
Çok üstüne gidiyorsunuz cicihazlarızın..Bırakın az gitsin şarjı,yeni güncelleme ile sorunlar varmış..Olabilir arkadaşlar...... Yok kalibrasyon,yok... View Post
Ben şifremi nasil değişeceğim Bu nedir Allah aşkına ya View Post
Telefon gece kendini otomatik güncellemiş One UI 7 ye sinirlerim bozuldu. Sürekli ertele ertele yapmıştım. pil süresi de cabası. AI kısmında Audio... View Post
Kullanan arkadaşlar S25 Ultra pil kullanımı ne alemdesiniz pilin azalma hızı bana bi tuhaf geldi. Normal mi değil mi çözemedim bi kaç kullanıcının... View Post
Herkese iyi günler, onlarca kırılmaz cam denedim hepsi parmak izinde sıkıntı yaratıyordu, sonunda hiçbir sorun yaratmayan bi ürün buldum Sunix marka... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1452 | |
1327 | |
903 | |
799 | |
709 |
User | Count |
---|---|
46 | |
45 | |
28 | |