cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Rahat bırakın telefonlarınızı..

(Topic created on: 9 hours ago)
191 Views
abx31
Active Level 2
Options
Galaxy S

Çok üstüne gidiyorsunuz cicihazlarızın..Bırakın az gitsin şarjı,yeni güncelleme ile sorunlar varmış..Olabilir arkadaşlar......

Yok kalibrasyon,yok sıfırlama,yok şu bu derken telefonların beyni karışıyor farkındamısınız..?

Rahat bırakırsanız sonuç ortada _____
S23 ......

image

9 Comments
KenànA25
Active Level 10
Galaxy S
Ah be yazı fontunu en son grand prime da kullanıyordum.. gözümde canlanır koskoca mazi...
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
Pil paranoyak yapar salmak lazım cihazın keyfini çıkarmak yerine millet iyice orayı karıştır burayı karıştır cihazlara kafayı yediriyor
ensareiz
Active Level 6
Galaxy S
Vay be baya iyiymiş pil
Wormjack
Active Level 5
Galaxy S
Şu yazı fontunu kullanırken,üniverste öğrencisiydim... Herşey çok güzeldi o günlerde 😂 hatırlattığın için teşekkürler..
GLX120
Active Level 9
Galaxy S
Aslında haklısınız ama one ui ekranı ve galeriyi 34+38 dakikayı internet harcayan herhangi bir sosyal medya uygulamasında geçirseydiniz sonuç farklı olurdu
Diğer türlü dosyalarım, galeri, hesap makinesi vs bunlarda yarım saat geçirerek 1-2 saat süre arttırılabilir.
abx31
Active Level 2
Galaxy S
Haklı olabilirsiniz..sosyal medya olarak tek X kullanıyorum...
Ona rağmen bende başlarda günde 2-3 kez şarja taktığım,sıcaklığın 47 derecelere kadar çıktığını biliyorum..
0 Likes
GLX120
Active Level 9
Galaxy S
Mesela ben bu fotoğrafta 8.30 saat ekran süresi aldım geçen sene, cihazım a20s 4000 mAh bataryası var ve ilk günki bataryası hiç değişmedi 6 senelik cihaz, normalde 6 saat civarı alıyorum.
Bu arada bataryayı korumak için yaptığım hiçbirşey yok yani bazen günde 10 defa şarja taktığım, şarjda oyun oynadığım, video izlediğim tam dolmadan çıkarıp bazense 100 olunca sabaha kadar beklettiğim çeşit çeşit zaman oldu.1747828951290.jpg
abx31
Active Level 2
Galaxy S
Şuan tam sizin yazdığınız gibi kullanıyorum...
Birde Antalya sıcağının telefona etkisi oluyor sıcaklık bakımından.
0 Likes
Galaxy S
Telefonların duygusu yoktur, insan değillerdir. 😊
Telefonlara her şeyi yapsanız bile çalışmaya devam ederler, sıkıntı yok o yüzden...