galerimde herhangi bir vidoda bu tuslara basinca assagidaki gorselde oldugu gibi donup kaliyor View Post
galerimde herhangi bir vidoda bu tuslara basinca assagidaki gorselde oldugu gibi donup kaliyor View Post
Arkadaşlar merhaba ekran kilitliyken kontrol merkezinin açılmasını istemiyorum nasıl yapabilirim View Post
Merhaba, Samsung Galaxy S24 FE cihazımı satın aldığım ilk günden beri ciddi ısınma problemi yaşamaktayım. Özellikle normal telefon görüşmelerinde... View Post
ONEUİ 9 Beta Almanya Birleşik Krallık Güney Kore'de yayında.! View Post
Kafayı yedi one 8.5 geldikten sonra mılete benım nıye bozuluyor zaten one uı 8.5 almamış cıhazım kac gundur boyle View Post
Sadece benim telefonumda çekmiyor diğer tellerde çekiyor annemin a2core var ona taktım onda çekiyor milattan kalma telefonda çekiyor ama benim... View Post
Son yayınlanan güncelleme listelerinde s22 ultra olmadığını gördüm, doğruluk payı nedir ? View Post
Android 16'da keşfedilen kritik açık, VPN korumasını aşarak gerçek IP adresinin sızmasına yol açabiliyor. Üstelik Google'ın bu açığı... View Post
Merhaba arkadaşlar 8.5 gelen kontrol panelini sevemedim bir türlü çok kaba ikonları birde renkler çok kontrastlı fazla cırtlak parlak eski haline... View Post
One UI 8.5'e geçtiniz mi? Geçtiyseniz memnun musunuz? 🤔📱 View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 506 | |
| 462 | |
| 461 | |
| 411 | |
| 365 |