Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
AdAway...Uygulamayı bilmeyen arkadaşlara uygulamayı tanıtmak yada DNS gibi ayarlardan reklamları engellemeyi yapamayan arkadaşlara tek tıkla... View Post
Linki kopyalayın uygulamaya girin siyah düymeye tıklayın otomatik vidyo inecek. Galeriye girince vidyoyu orada göreceksiniz. View Post
Yaklaşık 10 ay önce S23 ultra aldım Server kayıtlı. Mesaj geldi emei başka telefona klonlanmış 1 ay sonra kapanacak diye. Şuan tekrardan yeni emei... View Post
1 haftadır s21fe 2.nesil exynos işlemcili telefonumda deniyorum süpheniz olmasın güncelleyin kararlılığı düzeldi ve akıcı bi tek sorun ram 4.3 den... View Post
S25 Plus kullanıcısı olarak pilin hızlı bittiğini daha önce paylaşmıştım. Şuan aldığım süreler normal mi? Çoğunlukla pil koruma modunda kullanırım.... View Post
Teknoloji veya Samsung konuşulmayı bırak, adam buzdolabını çekip atıyor. Haberleri de Reddit'te burdan erken görüyorum zaten. Burdaki herkese... View Post
O değil de gerçekten batarya konusunda hâlâ güzel performans verebiliyor bu s21. 4000mAh bataryası var. Tabii bu ekran süresini 120hz ekranda vermedi... View Post
**bleep** samsung öyle bir kulaklık yapmışsın ki, bu bozulsun eskisin de yeni kulaklık alayım diyorum eskimiyor bozulmuyor allahın belası kulaklık.... View Post
Telefonum s21 fe 5g ve birkac gun once ui 8 guncellemesi yaptim ama ui 7 de olan tüm guzel şeyler gitti mesela ana ekranda sticker vardi ui 7 ile... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1576 | |
| 937 | |
| 679 | |
| 628 | |
| 540 |
| User | Count |
|---|---|
| 26 | |
| 17 | |
| 10 | |