Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Merhaba arkadaşlar telefonumun pilini bugün değiştirdim ama pil zayıf uyarısı halâ duruyor onu nasıl düzeltebilirim View Post
Şifrem doğru olmasına rağmen yanlış diyor varmı çözümü View Post
Samsung cihazlarda ayarlarda pil sağlığı gösterme ve S24 deki gibi tam ekran aod (duvar kağıdı saydam gözüküyor arkada) nasıl yapıldığını anlatmami... View Post
Arkadaşlar merhaba, s24 ultra telefonu var eşimin video çekerken zoom yapınca ekran kararıyor sebebi nedir sizce? View Post
S24 şarjı çok çabuk gidiyor daha yeni aldım 3 gün oldu normalmi 1 günü zar zor çıkarıyor View Post
Arkadaşlar kablolarım için böyle bir düzenek kurdum odama , kablo düzenleyici gibi , normalde kablolar sağa sola düşüyordu hep bunu yaptıktan sonra... View Post
Arkadaşlar ihtiyacınız varsa kaçırmayın hatta ihtiyacınız yoksa bile kaçırmayın derim :) fiyat çok ama çok uygun .KACMAZ BU FIRSAT Yetişen... View Post
Arkadaşlar merhaba bugün s24 aldım ama anlamadığım bir konu var bana yardımcı olursanız çok sevinirim eski telefonum a55 ve s24'un ekranına... View Post
Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde ya giod luck da ya da telefonun kendi uygulamasındaki bildirim efektini değiştim ama şuan nereden değiştirdiğimi... View Post
User | Likes Count |
---|---|
994 | |
523 | |
510 | |
404 | |
339 |