cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung tabletlerin F/P başarısızlığı

(Topic created on: Sunday)
91 Views
meydanoglu
Active Level 6
Options
Galaxy S

Neden bilmiyorum ama en kötü F/P tabletler samsunglar. Arkadaş Huawei tablet kullanıyordum harcayacak param vardı can sıkıntısından tablet değişeyin dedim pşyasayı bayağı bir inceledim bir sürü inceleme filan karşılaştırma derken. Abi bu samsung tabletler neden haddinden daha pahalı. Birdefaki ekranları diğer markalara göre rezalet tepe model oledli cihazları demiyorum onlar harika ekrana sahiplerde şu fe serileri a serileri filan çok kötü. İşlemci seçimi iyi olanın rami düşük rani yüksek olanın işlemcisi kötü. Tab s seriside çok pahalı ben 20 30k bandına çıkıyorsam m3 m4 işlemcili nir apple alırım daha iyi. İpadOS gerçekten çok başarılı. Neyse bu ladar araştırmadan sonra 14-16k bandına honor v9, xiaomi pad7 ve samsung s10fe ve ipad 11 a16 yı bıraktım. Tercihim ipad 11 oldu. Samsungu eledim direk hiçbir artısı yoktu bu modellerin karşısında ama xiaomi ile honor kağıt üstübde hepsinden çok daha iyidi ama işletim sistemi avantajı güncelleme desteği ve fiyatın uzun süreler boyunca düşmemesi rahat satılması gibi nedenlerle ipad 11 seçtim. 60hz ekran olması kötü ama işlemci ekran ve kasa kalitesi işletim sistemi ile tercihim bu oldu. Gönlüm tab s serisi yada pad7 v9 gibi modelleri istesede android tabletlerin 2. Elde uyguna gitmesi ve samsung dışındakilerin tablet değilde sanki büyük ekranlı telefon kullanıyormuş gibi hissettirmesi, yazılım desteklerinin kötü olması sebebiyle ipad tercih ettim bence 15kya çok iyi bir seçenek. Samsung ve Apple dışında bence ciddi bir tablet deneyimi sunan marka yok ama samsung appleın bile gerisinde kalıyor f/p oranında tabletleri kötü demiyorum gereksiz pahalı. Siz ne düşünüyorsunuz?

2 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Ben sanırım honor v9 alırdım bu seçenekler arasında 😊
meydanoglu
Active Level 6
Galaxy S

Evet çok güzel bir cihaz aklım onda kaldı sırf ipad değer kaybetmiyor ve güncelleme desteği bayağı uzun diye bunu aldım. Honorun yanındaki klavye kalem ve ekranın çok başarılı olması aklımı bayağı kurcaladı.