Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Elimde a33 one ui 7 dosyası var ama cihazım a34 buna kursam bisey olurmu View Post
Uı 7 güncelleme sonrası ekranda kendi kendine siyah mause işareti çıkıp kayboluyor ikinci konu youtube veya farklı bir platform da video izlerken... View Post
Samsung telefonlarda yurtdisinda mevcut samsung pay uygulamasi hali hazırda kullanılamıyor. Bu uygulama olmadigindan dolayi dijital anahtar... View Post
Spam bildirmekten yoruldum. Günde en az 10 kere geliyor hikayeleri. View Post
Telefonda özellikle parçalar içeren bir süre sonra ses gelip titriyor bildirim değil foto çekildikten bi 3 4 saniye sonra bi ses geliyor veya parça... View Post
Uygulama giriş ve çıkışlarında kapatırken yani blur efekti koymak istiyorum nasıl yapabilirim? İos da ki gibi. View Post
s22 View Post
Pilin daha uzun ömürlü gitmesi için yaptığım bir kaç ayarım var ama pek ise yaramıyor sanki var mı yapmam gereken başka bir şey ?Bu arada Pil döngüm... View Post
Merhaba arkadaşlar. Telefon sessiz moddayken sesi açtığımda sinir edici bir bip sesi geliyor. Bunu daha önceki gönderilerde modlar ve rutinlerde ayar... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1480 | |
1343 | |
1104 | |
879 | |
711 |
User | Count |
---|---|
49 | |
45 | |
38 | |