6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Bugun kesin gelirmi 30 nisan diyo çünkü güncelmiyizde View Post
One ui 7 nin uygulama stillerin (uygulama temasını) beğendiğim için uzun zamandır OnePro Dark uygulamasını kullanıyordum fakat one ui 7 güncellemesini... View Post
S23'ler bile aldı, hala bu telefon alamadı üvey evlat gibi olduk valla. View Post
Merhaba arkdaşlar One UI 7 güncelledikten sonra bir sorun çıktı şimdi telefon açarken sıkıntı olmuyor ancak telefon kapatığım anda düğmeden yada 2... View Post
Cihaz S23, One UI 7 pil ömrüne yaramadı.Film izledim, galeride yapay zeka ile uğraştım vesaire; belki daha hızlı bitmesine sebep olmuştur. Sanırım... View Post
Arkadaşlar one ui 7.0 ile birlikte telefonu sessize alma kısa yolunu bulamadım. Sadece yandan ses arttırma yada kısma tuşuna basınca ordan komple... View Post
Arkadaşlar Samsung S23 için ONE UI 7 Çıktı! View Post
Csc değiştirip güncellemeyi indirdim ama birkaç tane buga rastladım. Bunlardan en büyüğü ekranın kapanmaması. Telefon şarjdayken ekranı kapatıp... View Post
Merak ediyorum One UI 7 kullananlar ss atabilir mi? Ram tüketimi ne kadar oluyor? View Post
Telefonu en son dün sabah şarjdan aldım. Bu yazıyı yazarken %39 da şuan için one ui 7 mükkemmel optimize ve harika bir pil... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1726 | |
1190 | |
1110 | |
1008 | |
1001 |
User | Count |
---|---|
60 | |
33 | |
33 | |