6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Beyler ben hala burdayım cidden herkes almış ben kalmışım samsungu dava etsem kazanırım anasını satıyım 😁 View Post
Yine beklemede miyiz ahahahsjahzjahs View Post
Güney Amerika ülkeleride güncellemeyi aldı. Samsung Türkiye'de çalışan kişilerin güncellemeyi yayınlanmasının bu kadar zor olacağını... View Post
Selamlar dostlar, 25 Ultra kullanıyorum ama duvar kağıtlarına alışamadım. S24 Ultra için yüksek çözünürlüklü duvar kağıtlarını nerede bulabilirim veya... View Post
S23 FE güncelleme almış S24 FE hâlâ güncelleme yok sabah sabah sinir oldum View Post
10 Ülke daha aldı View Post
Samsung cihazlar da aynı iphone gibi arkasına takılan ve yedek şarj olarak kullanılan bir aparat yok mu ? Mıknatıslı arkasına takılıyor ve ekstra şarj... View Post
Burayı nasıl şeffaf hale getiririz bilen var mı siyaha alışamadım View Post
Benim BiLdirim PaneLi Sade Siyah Bunu NasıL Arka PLan Şefaf YapabiLirim Yardımcı OLursaniz Sevirimim View Post
Neler düşünüyorsunuz? View Post
User | Likes Count |
---|---|
1726 | |
1190 | |
1110 | |
1008 | |
1000 |
User | Count |
---|---|
60 | |
33 | |