cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post

S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post

Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post

3 el E footbal oynuyorum telefon aşırı ısınıyor ve kasıyor iphone 11 bile bu kadar kasmıyor cihazım s24 ultra cihazın arkasında kılıf bile takılı... View Post

Arkadaşlar geçenlerde haber gördüm CAPTCHA ne varsa otomatik geçiş sağlıyormuş dendi bakayım dedim evet özellik var ama çalıştığını göremiyorum ne... View Post

Dostlar merhaba kapatma tuşuna basılı tutup bixby açtığımızda bende şuan İngilizce açılıyor ama Türkçe paketini indireli çok oldu nasıl düzeltip sesli... View Post

Arkadaşlar ben orijinal adaptöre sahibim w yi gösteren bir kablo kullanıyorum ve sadece 17w geliyor cihaza 45w olması gerekmiyor mu? View Post

Önceki gönderilerimde en üst model telefonlar için sizden öneriler rica etmiştim ve hepiniz yanıtlamıştınız tüm yanıtlar için gerçekten çok sağolun ♡.... View Post