Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Buds 3 pro mu yoksa bumu hangisi daha iyi View Post
S26 Serisinde batarya artışı ve camera değişikliği olur mu sizce View Post
Merhabalar gemini açınca ana ekranda siyah ince bir çizgi ile ikiye bölünme farkettim iki mavi çizginin tam arasında bu sizce normalmidir çok dikkatli... View Post
Önerdiğiniz kadranlar varmı ücretsiz View Post
Pil koruması maksimumda iken belli bir süre 90da durup sonra adaptife geçiyor ve pili fullüyor sizin de başınıza geldi mi cihaz s24 View Post
Arkadaşlar konudan bağımsız aklıma bir şey takıldı bugün konusu geçti imei süresi 4 aydı yani 120 gün bi arkadaş 6 aya çıktı yani 180 güne dogrumudur... View Post
One 7 geldimi cihazım S23 Ultra ama hala gelmedi Yurt dışı ama cihazı açtırdım View Post
Kutuları karıştırırken karşılaştığım İlk samsung telefonum 2015'te başka markaya geçiş yaptık S3 ile biten serüvene 2024'te S22 ile geri... View Post
Degerlerin farklı olmasi sanirim işlemci sıcaklığından. Biri telefon normal kullanimdayken digeri işlemci soğukken yapıldı. Ui7 gunden gune daha akıcı... View Post
Galeriden ve çöp kutusundan sildiğim fotoğraflar hergün silinmemiş gibi yeniden galeriye geliyor. Siliyorum silmeme rağmen çöp kutusuna bakıyorum çöp... View Post
User | Count |
---|---|
58 | |
37 | |
33 | |
29 | |
22 |