Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Dostlar s9 fe cihazıma yeni güncellemeyi yükledim dex bilgisayar modu gitti. Güncelleyen arkadaşlar da gitti mi kontrol edebilir misiniz? View Post
Tab s9 fe almış plus almamış ne zamana gelecek tahminen View Post
Arkadaşlar cihazi satip mi 15 t pro almayi düşünüyorum s24 ultra ekrani bazen basmiyor bir haftalık cihaz View Post
2025 Temmuz ayında aldığım telefonumda bildirim kısımlarında Amoled yanıkları oluşmuş. Daha 4 aylık cihazda bunun olması normal gelmedi ama serviste... View Post
Dostlar soru başlıkta. Bir diğer sorum da şu olacak. Aranızda 400-500 döngüde olan var mı ve şarj durumunuz nasıl? View Post
Cihazım 2 3 aylık ama kasası kılıfla kullanmama rağmen çok çizildi ama ışığa karşı belli bir açıdan bakınca belli oluyor tırnakla belli olmuyor aynı... View Post
Merhaba Samsung topluluğu!Samsung Galaxy S20 FE kullanıyorum ve PUBG Mobile'da UC satın alırken "Satın alma kısıtlaması" hatası alıyorum.... View Post
Samsung S24 ultra s928 imde ekranım mürekkep dağıttı .Sanırım ekran koruyucuyu takarken çok bastırılarak aşırı baskı uygulanmıştır tabikide kabul... View Post
Merhabalar S24 cihazımda instagramda youtubeda ekrandaki içeriğe göre parlaklık ayarlıyor bi anda karanlık bi anda aydınlık oluyor falan onu nasıl... View Post
S21 sarjdayken belli bir rakamda takili kaliyor dakikalarca sonra telefonu bastan acip kapatinca o rakam ilerlemis gorunuyor. View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1554 | |
| 1541 | |
| 918 | |
| 572 | |
| 572 |
| User | Count |
|---|---|
| 21 | |
| 12 | |
| 9 | |