Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Burayı gereksiz bir yer sanıyordum, telefonun 8. ayında girdim buraya :) View Post
Merhaba S24 fe sol alttaki dügmeye basınca altındaki 4 uygulamanın yerinden oynaması bunu nasıl çözerim? View Post
Merhaba eşimde samsung a34 var hatti turkcell son 15 gundur kim ararsa arasin aradiginiz kişi meskul diyor ama hatti meskul degil yani kimseyle... View Post
Evet arkadaşlar uzunca bir süredir bu durumu takip ediyorum. Bazı duvar kağıdı resimlerini uyguladığınızda bazı animasyonlarda 60hz e düşüyor gibi... View Post
Bunu için yapılan port uygulamalar var mı View Post
Psikolojik mi bilmiyorum ama sanki bu kapalıyken şarjım daha uzun gidiyor (saçma gibi) View Post
Arkadaslar s25 ultra almayi dusunuyorum kimse yorum yapmadi artik amiral gemisi kullanmak istiyorum ve buyuk ihtimalle buguj siparis edicem ama... View Post
Evet doğru duydunuz gelicektir onei 8 ile nerden biliyorsunuz derseniz şuan ben oneui 7 de kullanıyorum sayfada birisi s23 ultrada now briefi... View Post
Baseus mcdodo ttec gibi kaliteli markaların powerbank veya kablosuz şarj istasyonunu çok **bleep** kullansam bataryaya bi zararı olurmu? View Post
Telefonu dün aldım yeni fakat evimin wifisine bağlanmıyor başka wifilere bağlanıyor evimin wifisinede başka telefonlar bağlanabiliyor modemi yeniden... View Post
User | Likes Count |
---|---|
888 | |
668 | |
589 | |
495 | |
450 |
User | Count |
---|---|
58 | |
55 | |
28 | |