cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 Ultra Now Brief gelicek Kesin bilgi!

(Topic created on: 4 weeks ago)
188 Views
AnlDmrbs3435
Active Level 4
Options
Galaxy S

Evet doğru duydunuz gelicektir onei 8 ile nerden biliyorsunuz derseniz şuan ben oneui 7 de kullanıyorum sayfada birisi s23 ultrada now briefi calıştırmış yöntemleri bende uyguladım harbiden çalısıyor hatta benim tahminim audio eraser bile gelebilir samsung işte başta gelmiycek filan diyor sonra yavaş yavaş veriyor güncellemeyi yok gelmez eski cihaz filan demeyin oneui 7 yarım bir güncelleme oneiu 8 tam olucak o yüzden diğer modellere gelicektir 

11 Comments
Kazikate
Expert Level 4
Galaxy S
S22'de çalışıyor fakat uygulama sadece açılıyor. Veri toplayıp öneri yapmıyor. Now Bar'da çıkmıyor Widget yok. S24 ve S23 serisinde yapınca bütün her şey çalışıyor.
AnlDmrbs3435
Active Level 4
Galaxy S
Gelicektir ustam neden dersen gelmiycek olsaydı oneui 7 de gömülü olmazdı emin ol buna adamlar işi sonraya bırakmış oneui 8 e yani
0 Likes
Kazikate
Expert Level 4
Galaxy S
Kral A55'te bile çalışıyor bu şekilde. A55'e de mi gelecek o zaman? Yazılımda bir sürü ayar gömülüdür zaten. Hatta fold cihazalara özel ayarlar bile var ama çalışmaz. Bunu da öyle düşün.
AnlDmrbs3435
Active Level 4
Galaxy S
Bilmiyorum bakıcaz gerçi benlik sorun yok s25 ultra siparisi coktan verdim yurtdışından aksilik cıkmazsa gelicek amcaoğlu gemici o götürücek 2 ay sonra o gelene kadar bakıyım nasıl calıscak veri toplıycak mı
AnlDmrbs3435
Active Level 4
Galaxy S
Ama gelir hic sanmıyorum gelmiyeceğini birisi dediydi dersin
0 Likes
Kazikate
Expert Level 4
Galaxy S
Samsung S23 ve S24 serisi için açıklama yaptı. Gelmez diyorum ben.
0 Likes
oylecebirisi
Expert Level 4
Galaxy S
Hadi bakalım ???
XPLSG
Active Level 7
Galaxy S
Ne alakası var.
Belli yöntemlerle ram plus desteklemeyen telefonlara özellik getirilebiliyor.
Now Brief'te aynı şekilde.
3. parti yollarla çalıştırılıyor diye gelecek diye bir kayde yok.
Şahsen samsung'un s22 serisini o kadar önemsediğini sanmıyorum, önemseseydi oneui 8 yerine 7.1 gelirdi.
Çünkü gelen yenilikler gerçekten iyi değil ayrıyeten android 16 tabanına geçmeyi gerektirecek bir şeyde yok ortada.
Yani sisteme gömülü ancak devre dışı olan bir özelliği 3. parti yollarla getirebilmeniz ileri güncellemelerde samsung'un getireceği anlamına gelmiyor maalesef
AnlDmrbs3435
Active Level 4
Galaxy S
Bilmiyorum dostum gelirse iyi olurdu s25 ultra gelicek yurtdışından bana evde s22 ultrayı tablet niyetine kullanıcam olsaydı iyi olurdu
0 Likes