cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 fe hata

(Topic created on: a week ago)
125 Views
ladres
Active Level 2
Options
Galaxy S
Merhaba S24 fe sol alttaki dügmeye basınca altındaki 4 uygulamanın yerinden oynaması bunu nasıl çözerim?

image

12 Comments
oylecebirisi
Expert Level 4
Galaxy S
O kötü bir şey değil **bleep** girdiğiniz uygulamaları öneriyor ama Kökten kapatma yolu var sadece bakın attığınız görseldeki üç noktaya tıklayın önerilen uygulamaları göster seçeneğini kapatın
ladres
Active Level 2
Galaxy S
Merhabalar tam anlamadım fakat ben şunu demek istedim o uygulamalar kalsın fakat o 4 uygulamanın yerinden oynaması beni rahatsız etti benmi sizi yanlışmı anladım acaba
oylecebirisi
Expert Level 4
Galaxy S
Hayır. Onlar sürekli oynar ya açık durup oynayacak yada kapalı durup o uygulamarı göremeyeceksiniz sabit kalma ihtimali yok
ladres
Active Level 2
Galaxy S
Önceden sabit duruyorlar dı şimdi oynamaya başladılar telefona bir zararı yoksa benim için sorun degil
0 Likes
ladres
Active Level 2
Galaxy S
Size daha net bir fotoğraf atmamı istermisiniz
oylecebirisi
Expert Level 4
Galaxy S
Anladım ben aynı şey bendede var.
ladres
Active Level 2
Galaxy S
Anladım
burakissar
Active Level 6
Galaxy S
dostum ben senin sorununu anladım sen diyorsunki olması gereken yerde durmuyo sola kaymışlar ama arkadaşta sen yerinden oynuyo diyince sanmışki uygulamaların değiştiğini söylüyorsun o da son girdiğin uygulamalar orda olur ya ayarı kapatcan ya sürekli değişcek bu yüzden ordaki 4 uygulama hep sabit kalsın istiyorsun sanmış kısaca arkadaş problemi tam çözememiş
ladres
Active Level 2
Galaxy S
Evet oradaki uygulamalar neden sola kayıyor hiçbir fikrim yok napabilirim