Selam S25 ultra cihazımda yeni gelen google play sistem güncellemesini yapıyorum fakat yapmama rağmen cihaz yeniden açıldığında hala yapılmamış... View Post
Selam S25 ultra cihazımda yeni gelen google play sistem güncellemesini yapıyorum fakat yapmama rağmen cihaz yeniden açıldığında hala yapılmamış... View Post
Performanssı bu şu sıralar önceden 8 leri 9 ları görebiliyordum View Post
S24 Fe 256/8 1 yıl garantisi var 22 ye satsam yd s23 u alsam o paraya değermi sizce? S22 u da olurduda ufs 3.1 var diye almadım. View Post
S23 cihazımın ois sorunu var mı diye bi 2 3 kez videodaki gibi sallayarak test videosu çektim. Çektiğim esnada böyle ses geliyor ama 3x telefotoya... View Post
Yaklasık 1 yıldır s24fe kullanıcısıyım ve ust paneli kaydırdıgımda bir donma hissediyorum. oyun oynarken ise bu donma, hissetme boyutunu da geciyor ve... View Post
Ya bu güncelleme ne zaman gelicek arkadaş her güncellemede aynı şey beklediğimize deyse bari üst panel açılırken hala kasıyor 10.000 liralık redmi... View Post
One Ui 8.5 ile SAMSUNG BROWSER'IN Güncellemesi Samsung Store'da mevcut. Yanlış hatırlamıyorsam 250MB yakın bir boyutu var.😊 Bu... View Post
S24 FE Telefonum halen android 15 ve one uı 7.0 sürümünde. yazılım güncellemesine tıkladığımda yazılım güncel yazıyor. Bilgisayarda Smart Switch... View Post
Kafam çok karışık :( View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 735 | |
| 621 | |
| 540 | |
| 527 | |
| 521 |