Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Yıllardır bu forumda Samsug klavyesi için Türkçe emoji arama ve otomatik gelme özelliği isteniyor ancak hala bu özellik yok. Yeni yılda bu özelliği... View Post
Samsung Galaxy Z Flip 6 ve Fold 6 için Aralık 2024 yaması yayında Samsung’un Aralık 2024 güncellemesini alan son modeller Galaxy Z Flip 6 ve Fold 6... View Post
Samsung Galaxy S23 için Aralık 2024 güncellemesi yayında Aralık 2024 güncellemesini alan son modeller Galaxy S23, S23+ ve S23 Ultra oldu.... View Post
Gönderide konuşacağımız içerik One UI 7 ile beraber gelecek olan NowBar'ın parmak izi sensörü aşağıda olacak cihazlarda konumunun nerede... View Post
Samsung 7 yıl önce telefon modellerinde yüklü olarak gelen Bixby 'e Türkçe dil desteği getirmemek haklı. Türkçe dil desteği olmadan da koştura... View Post
S24 fe kullanıyorum ve şarjım hızlı bitiyor ve hızlı ısınıyor azda olsa bu durumu azaltmak için ne yapmalıyım View Post
Galaxy S24 Serisi İçin Aralık Güncellemesi Başladı Samsung; Galaxy S24, S24+, S24 Ultra ve S24 FE modelleri Aralık 2024 güvenlik güncellemesini... View Post
Beta programı ülkemizde açılmamış durumda ama bunun legal olmayan bir yolu var mıdır acaba View Post
Merhaba vasat bir batarya ömrüne sahip telefon, onun adı: Samsung galaxy s23. Batarya hariç dört dörtlük telefon, bataryayı yazılımla güncellerlerse... View Post
User | Likes Count |
---|---|
950 | |
675 | |
551 | |
474 | |
452 |