Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Yârı yâr olanın,yâr sarar yarasınıYârı yâr olmayanın güncelleme s..er hayatını Hayırlı cumalar 😂😂😂😂 View Post
Merhaba arkadaşlar s23 için one ui7 kurulumu yapmayı düşünüyorum sideload ile yüklenebiliyor. Güncelleme tr ye geldiği zaman tekrar 6.1 e dönüp ota... View Post
S23 Ultra da kronik camera titreşimi ve mavi ekran sorunu varmış doğru mu View Post
Arkadaşlar s23 ultra ya s24 ultranın teması nasılsın yükleniyor bilen varmı acaba View Post
22 24 Nisan arası güncelleme verilecek View Post
Forumda aylar öncesinden düşen bu takvim için millet "sahte bu ya, uydurma kesin" diyip dalga geçiyordu. Ama ne oldu? Hepsi çatır çatır... View Post
Arkadaşlar oneui7 ile elmadaki gibi ana ekran resmiyle aod ayni yapabiliyoz mu ? View Post
En son test yazan yer en son One ui 7 alan kişimi demek View Post
Arkadaşlar instagram da reels izlerken videolar bir karanlık bir açık oluyor bunun sebebi nedir. Samsung s21 fe View Post
User | Likes Count |
---|---|
1504 | |
1264 | |
1112 | |
1074 | |
1032 |
User | Count |
---|---|
35 | |
31 | |
29 | |