Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Ekranın altındakş dikdörtgen çizgi şeklindeki barı nerden kaldırıyorduk View Post
One UI 7 güncellemesinden sonra sanki performans düşüşü oldu. Eskisi gibi pek tatmin etmiyor fotoğraflar. Başka S23'lerde de böyle mi acaba? Geniş... View Post
Samsung 25+ kullanıyorum. Gemini "Hey Google" diyince Bluetoothu kapatma, sesi kısma gibi komutlaları yapmıyor. Ancak "Okey... View Post
Operatör adını manuel olarak değişirebilecegm bi yöntem varmı acaba View Post
Dowload 920 mbps View Post
Fotografta da goruldugu gibi arka tarafta isik patlamasi oluyor nasil duzeltilebilir bu ?arka tarafa odaklama olmadigindan dolayi mi olur acaba. View Post
Güncelledikten sonra bi saat bıraktım bide wipe data partition yaptım şuan akıyor pil baya iyi one ui 6 ya göre View Post
Merhaba burası bildiğim kadarıyla Samsung destek birimi burada cihazla alakalı sıkıntıdan deneyimlerden gelmeyen güncellemelerden bahsediyoruz fakat... View Post
Kasma donma vs. Oluyor normal mi? Yoksa reset mi atmam lazım View Post
s24 plus kullanicisiyim guncellemeden sonra oyun ayarlarinda game bboster ayarlarinda oyunlar dengeli ayarinda fakat oyun oynarken cihaz isiniyor... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1564 | |
1321 | |
1016 | |
906 | |
809 |
User | Count |
---|---|
53 | |
39 | |
32 | |