Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
S24 ultra one ui 7 güncellemesinden sonra kilit ekranına basıp kapatınca biraz gecikmeli kapanıyor ekran sizce bu sorun ileri güncellemelerde çözülür... View Post
S24 fe telefonuna samsung tarafından one uı 7 güncellemesi gelen var mı csc falan demiyorum View Post
Varmi önerebileceğiniz duvar kağıdı uygulaması View Post
hoparlorde bi toz kalibi var belli dusa girdigim icin nemden olmus olabilir hem onlari sormak icin hem de bi sarj girisini vs temizletmek icin... View Post
Bari 1 in keyfini çıkaraydim hemen 2 ye doğru gidiyon 4 te ise 5 e geçmek için can çıkıyor View Post
merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce aldığım cihazımda 4 ay civarı ekran altı gölgeler ekran yanığı tarzi izler mevcut. düzelir düzelir dedikçe... View Post
Şükür yarabbi oldum sonunda View Post
Instagramda tam ekran video izlerken ilerletme çubuğu olan yer yüzünden böyle ekran bozuluyor memberste ayni şekilde profil fotoğrafı gif olan... View Post
??? View Post
User | Count |
---|---|
57 | |
37 | |
33 | |
27 | |
23 |