cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post

Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post

Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post

Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post

Arkadaşlar bilmiyorum sizlerde de aynı sorun varmı s23lerden sonra pilde sorun var hep s23 ultra s24 plus kullandım pilinden hiç memnun değilim kaç... View Post

agalar bu s25 veya direkt one ui 7'de uygulama kilitleme özelliği geldi mi ? Nasıl kilitleyeceğiz uygulamaları? View Post

Raw kamerayı kullanmak için indirdim özellikleri karıştırırken shutter speedi fazla yükseltip yanlışlıkla fotoğraf çektim 2 saattir fotoğrafı... View Post

Samsung s23fe kullanıyorum tam bilmiyorum ama bataryam eski sürümüne göre çok çabuk şarj oluyor aynı zaman da çok çabuk şarjı bitiyor sizde de oluyor... View Post

Bluetooth cihaz bağlı ve Spotifydan müzik dinlerken yavaş yavaş şarkı sesini kısıyor. Telefon kilidi açıldığı zaman ses benim ayarladığım yüksekliğe... View Post

S24

Ekran korucu takılı olan varmış ben yeni aldım ve park izi okumuyor View Post