cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 plus

(Topic created on: Tuesday)
82 Views
mustafakemals24
Active Level 7
Options
Galaxy S

Arkadaşlar bilmiyorum sizlerde de aynı sorun varmı s23lerden sonra pilde sorun var hep s23 ultra s24 plus kullandım pilinden hiç memnun değilim kaç kere sıfırladım yine aynı iki senedir Samsung pilde geriye gider oldu ultra güç tasarrufunda kullanıyorum yine aynı güncellemeler hikaye düzelme yok geriye gidiş var 

0 Likes
8 Comments
Galaxys24p
Active Level 4
Galaxy S
S24 plus kullanıyorum yeni güncellemeden sonra, temiz kurulum yaparak kullanmaya başladım bataryası bana göre bir tık daha iyi olmaya başladı. Telefonda sadece oyun oynamıyorum onun haricinde sosyal medya, video izleme vs. her şeyi de yapıyorum. Bana günü çıkarıyor.
Galaxy S
Ya usta bende kaç kere sıfırladın aynı değişen birşey yok telefonu dokundun mu ekranı açtın mı şarjı düşüyor hemen
0 Likes
Galaxys24p
Active Level 4
Galaxy S
%100'den %90'a kadar evet hızlı düşüyor ama sonrasında düşme hızı yavaşlıyor, en azından bende öyle oluyor. Ve ben çift hat kullanıyorum özel hattım ve şirket hattım olarak, 2 WhatsApp 1 WeChat kullanıyorum yoğun olarak.
0 Likes
mitsu61
Active Level 1
Galaxy S
S24 kullanıyorum. One ui 7 ile pil kaybı çok fazla oldu. Eskiden 1 gün rahatça çıkıyordu. Yoğun kullanımda belki 2 defa şarj ediyorum. Şuanda ise normal kullanımda en az 2 defa şarj etmem gerek. Umatım güncelleme ile en yakın zamanda düzelir
0 Likes
mitsu61
Active Level 1
Galaxy S
Şuraya bak. Hiç bir şey yapmadan 8-9 şarjım gitmiş bile. Aşağı doğru hepsini toplayınca %2.3 kayıp olması lazım ama 8 9 olmuş. Pil korumak için 90 sınırı koydum birde. Bu güncelleme acil elden geçirilmesi lazım1747726640901.jpg
0 Likes
Galaxys24p
Active Level 4
Galaxy S
Evet haklısın s24 için bir şey diyemeyeceğim bataryası plus ve ultraya göre daha düşük ama kağıt üzerinde iyi görünüyor halbuki.
0 Likes
mitsu61
Active Level 1
Galaxy S
İyiydi zaaten. Plus ve ultraya nazaran çok **bleep** yoktu. Onların boyutları ve özellikleri fazla olduğundan büyük mAh olsa dahi aynıya çıkıyor
Galaxy S
Evet günde iki kere şarj ediyorum ancak çıkarıyor normal kullanımda acaba s25 plusa geçsem daha mı iyi şarjı işlemci de iyi ondan dedim
0 Likes