6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Biliyorsunuz ki normalde Türkiyede bu özelliği kullanamıyoruz. Bende CSC kodunu EVR (İngiltere) yaptım. Bu şekilde bu özellikler artık çalışıyor.... View Post
Telefonun yan tuşuna bastığımda ne kapanma menüsü açılıyor ne de gemini yukarıdan kapatma menüsünü açabiliyorum. Oradan yan tuş ayarlarına girip... View Post
Bir arkadaş 16:00 - 20:00 saatleri arasında alır demişti. Dün yapılan dağıtıma istinaden. Nerede o arkadaş? Buralarda mısın? View Post
AOD Aktif 4.5g kullanıldı full Bluetooth hep açık QHD+ aktif yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum one ui 7 yi ve gitgide beni tatmin etmeye... View Post
Güncelleme o kadar önemli değil sonuçta elimizdeki telefon yemek yapmiycak kanatlanıp ucmayacak ama bu kadar çok kullanılan kitleye verilmemesi... View Post
Arama çubuğu oneui7 ile alta taşınmış eski halindeki gibi üst tarafa taşıyabilirmiyim yada kaldırabiliyormuyuz View Post
Bluetooth la telefona aktardığım müzik telefona nasıl kayıt edilir View Post
Yapay zeka ile görüntü oluşturma veya düzenleme nasil yapıyorsunuz detaylı veya kullanabilen varmi bilgi almak istiyorum sizden View Post
Nasıl sizce? View Post
User | Count |
---|---|
60 | |
33 | |
32 | |
23 | |
19 |