6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Bugün tüm ülkeler s24 fe serisi için one ui 7 güncellemesini aldı fakat Türkiye alamadı Samsung Türkiye uyudu bugün sanırım View Post
S24 U kullanıcıları UI8 almak için sabırsız 😂 View Post
Ben pek anlamıyorum pil performansı nasıl always on display açık View Post
One ui 7 güncellemesinden sonra 50 ve 200mp çektiğim fotoğraflarda sıkıntı çıkıyor fotoğraf bulanık oluyor ve beyaz yerler siyah çizgilerle doluyor View Post
S24 FE One UI 7'den sonra klasör rengi değişmiyor. Nasıl düzeltirim? View Post
güncellemeden önce kulaklık bağlıyken bluetooth simgesi hep gözükürdü şuanda yözükmüyor bunu açabiliyor muyuz View Post
ben daha bekleyemedim maalesef View Post
Merhaba, ben 4-5 gün önce iPhonedan,Samsung s24 ultraya geçiş yaptım. Geçme sebebide ekran hızı,kamera,işlemcisi gibi sebeplerden dolayı geçtim. Şimdi... View Post
GUNCELMİYİZ.COM PLANLANAN GÜNCELLEME TARİHİ EN GEÇ 4 MAYIS OLAN S24 U DÜZ VE PLUS MODELLERİ 23 NİSANDA GÜNCELLEME ALIRKEN + S23 SERİSİ ALIRKEN... View Post
User | Count |
---|---|
60 | |
33 | |
33 | |
23 | |
19 |