Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Ui 7 View Post
Telefonumu garantiye yollicam da sifirlayip mi yolliyim yoksa oldugu gibi mi View Post
Akıcılk mükemmel olmuş cihaz baya iyi duruma gelmiş premun havası veriyor beklemeye deydi View Post
Pil verileri nasıl sıfırlanır View Post
Güncellemeden sonra arama ekranı değişti. Arkaplana mavi sarı gibi renkler geliyor ayarlardan diğer temaları seçmeme rağmen düzelmedi. Aynı sorun... View Post
Adamlar s23 Güncellemeyi Almaya Başladı ama biz yerinizde Sayıyoruz ZAMZUNG View Post
User | Likes Count |
---|---|
1636 | |
1166 | |
1080 | |
1067 | |
1031 |
User | Count |
---|---|
58 | |
33 | |
32 | |