S24 PLUS ONE Uİ 7 GÜNCELLEMESİ GELDİ GÜNCELLEME ÖNCESİNDE ANA EKRANDA MANUEL OLARAK ADAPTİF PARLAKLIK SEÇENEĞİ VARDI ONE Uİ 7 GELDİKTEN SONRA BU... View Post
S24 PLUS ONE Uİ 7 GÜNCELLEMESİ GELDİ GÜNCELLEME ÖNCESİNDE ANA EKRANDA MANUEL OLARAK ADAPTİF PARLAKLIK SEÇENEĞİ VARDI ONE Uİ 7 GELDİKTEN SONRA BU... View Post
Herkese merhabaBazen bildirim sesi geliyor ( bildirim sesimle aynı ) en son ekran kilidini açtıktan sonra geldi. Ama ortada herhangi bir bildirim... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Merhaba, S24 Ultra cihazım var. Eğer telefonunuzun şarjı tamamen bitip kapanırsa tekrar şarj olmuyor. Şarj cihazım ve telefonumda kesinlikle sıvı... View Post
Smart Tutor Cidden işe yarıyor mu? İşlemci bazen durduk yere ısınabiliyor. Bu da fazla batarya tüketimine sebep oluyor doğal olarak. View Post
Yahu nerdeyse 5-6 aydir satin alma yapamiyorum ne kuponlu ne kuponsuz. B7002 hatasi veriyor. Bu sorundan nasil kurtulabiliriz. View Post
Şimdi ben bu etiketi indirdim ama dıy home da emoji kısmına tıklayınca çıkmıyor bunu ana ekrana nasıl eklicem View Post
s23e bugun gelme şansı var mı View Post
Nereden bulacağım bunu şu an? Ayarlar bölümüne geldim. 6.1'den bahsetmiyorum. View Post
Galaxy s10e pil performansından hep şikayet aldı ama bu kadar da kötü olamaz ya. Pil sağlığı zayıf değişmesi lazım ama yine de böyle bir sonuç vermesi... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1614 | |
1275 | |
1264 | |
1142 | |
1056 |
User | Count |
---|---|
56 | |
40 | |
29 | |