Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Merhaba arkadaslar 5 senedir ssung bir telefon kullaniyorum artik cildirtacak beni 60hz ve kasıyor artik katlanamıyorum s24 ultra almayı dusunuyorum... View Post
Merhabalar, S24 ultra telefonumla watch 7 saatimi şarj etmeye çalıştığımda saat şarj cihazı uyumlu değil diyor ve şarj almayı kesiyor. Saatte ve... View Post
S24 plus kullanıyorum yaklaşık 6 aydır ama son zamanlarda bir ısınma sorunu mevcut görüntülü konuşurken instagramda vs benimle aynı sorunu yaşayan var... View Post
3 gb güncelleme var arkadaşlar.Kararsız kaldım. View Post
Merhabalar, S24 ultra almayı düşünüyorum fakat ben kavisli ekrandan nefret ediyorum. Bundan da çok ufak bir kavis var gibi kenarlarda. Ekran koruyucu... View Post
Bunları devredışı bıraksak bir sorun olur mu gereksiz pil tuketmesinler ... View Post
Lanet olsun yahu bir güncelleme bu kadar berbat olabilir lakin ara yüz olsun uygulama geçişleri olsun gayet iyi ama bataryayı hemen bitiren bir... View Post
S24 FE 4-5 gün önce güncelledim hiç de kötü değil neden millet pil sorunu yaşadı View Post
Merhaba arkadaşlar buds3 pro çeviri için Interpreter uygulamasını indiren varmı.. varsa nasıl indirdiğinizi öğrenebilirmiyim. View Post
Subject | Likes |
---|---|
27 | |
25 | |
24 | |
21 | |
20 |
User | Likes Count |
---|---|
1752 | |
882 | |
719 | |