One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post
S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Güncellemeler ile telefonların planlı olarak eskitildiğini düşünüyorum özellikle güvenlik güncellemelerinde. S23 cihazım 6.0 da iken çok... View Post
Samsung, One UI 7 güncellemesini epey bir geciktirdi bildiğiniz üzere ve gözüken o ki Galaxy S24 serisi için bile güncelleme şubat sonu veya mart... View Post
Merhaba Samsung Members Forum kullanıcıları, Galaxy S25 Serisi’ndeki yeni performans özelliklerini öğrenmek için içeriğimizi... View Post
Samsung, Galaxy S24 serisi için Şubat 2025 güncellemesi yayınladı. Yeni yamanın ilk etapta Güney Kore'deki varyantlar için yayında olduğunu... View Post
Merhaba, yazı tipi ve rengi kısmını kullanamıyorum sebebi nedir? View Post
Kelime engelleme gibi bir seçenek var mı? "Güncelleme" kelimesini eklediğimde onunla ilgili gönderileri göstermesin bana. Güncelleme... View Post
Ben iphone 16 pro s25 plus ve s25ultra arasında kaldım bugüne kadar hep samsung kullandım memnunum da sizce hangisini almalıyım şuan a52... View Post
Suudi Arabistana gittim yanımda orijinal şarj aletimi aldim ve kullandım giderken oradaki işlerime engel olmasın diye oyun vb şeyleri dahi silmiştim... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1939 | |
1345 | |
1120 | |
741 | |
735 |
User | Count |
---|---|
35 | |
31 | |
19 | |