cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post

Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post

Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post

Telefon elimden hafif düştü yüksekte değildi fakat, koruması kılıfı felan her şey vardı sorun olmadı, cihazın içi zarar görmüş olabilir mi batarya vs. View Post

Şuanda a34 kullanıyorum telefoncuyla görüştüm üstüne 8k istiyerek s22 verebileceğini söyledi sizce geçmelimiyim? birde Samsung Ai var mı? View Post

Kolaygelsin arkadaslar telefonumun şebekesi zora geldiğinde direkt gidiyor e veya h yaziyor baglanti kesiliyor köyde iken benim cihaz harici diger... View Post

Şu an gerçekten kafayı yemek üzereyim. Sadece azıcık Instagram’a girip kafam dağılsın diyorum ama yok… Cihaz bir anda 55-60 derecelere fırlıyor,... View Post

Sa

S24 ultra var bende sıfır aldım yenilenmiş ve teşhir değil kesinlikle işte telefonu üzerindeki siyah kağıdı çıkarmıştım ve çok çok ufak kılcal... View Post