Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Allah bütün S24FE kullanıcılarına sabır versin en başta bana View Post
Nasıl sizce View Post
Arkadaşlar telefonun csc değişimi yapıcam hangi uygulama kullanılıyor + telefon 3-4 aylık garanti zarar görür mü? Yardımıcı olursanız... View Post
Mobil veri full açık parlaklık adaptip güç tasarrufu hiç açılmadı pil 20 80 arası sarj oluyor View Post
Arkadaşlar... rahmetli kemal sunal'ın köyün meydanına yaptırdığı tuvaletin içinde, ne olduğunu merak eden adamın, çocuğa para verip gir bak... View Post
Bu Saka falandı ciddiye almalimiyim bilemiyorum Samsungdan hersey beklenir View Post
deneyimlerimi aktaracağım; * Bildirim panelleri vesaire güzel ve estetik olmuş. * Pil konusuna gelirsek önceden WhatsApp görüntülü ve sesli... View Post
Gece geniş açı kamerayla çektiğim videolarda aşırı bir gren mevcut. Kamerada sorun mu var yoksa direkt böyle mi çekiyor? View Post
2.satırda android sürümüne 2 kez basınca simgesi açıldı peki ya neden ne işe yaradı bu? View Post
Önerdiğiniz bi uygulama yöntem varmı aşırı kasıp donuyor View Post
User | Likes Count |
---|---|
1663 | |
1198 | |
1177 | |
1089 | |
990 |
User | Count |
---|---|
60 | |
38 | |