cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yeni telefon alacaklar...

(Topic created on: 10 hours ago)
141 Views
MehmetCeylan45
Active Level 5
Options
Galaxy S

Yeni telefon alacak olan arkadaşlar var ise s25 serisini beklemelerini şiddetle tavsiye ediyorum. Her konu da süper bir cihaz serisi gelecek. Bel ki fiyatlar biraz yüksek olacak fakat buna değecektir diye düşünüyorum. Tercih tabi ki sizin. ONE UI7 her konu da daha mükemmel çalışacak bu seri de. Samsung exynos 2500 işlemcisini bu seri de kullanırsa fiyatlar daha iyi olacaktır. Ayrıca samsung bu seri de sürpriz de yapabilir. Bekleyip göreceğiz. 

2 Comments
berkesait
Active Level 4
Galaxy S
Her yıl aynı telefon çıkıyor bol bol parası olmayan kimse telefonlara bu kadar para vermesin. İşin telefondadır edit ya da başka şeyler vardır mantıklı bulunur ama benim düşüncem benim fikirlerim bunlar. S25 serisine gelecek olursak çok bi yenilik yok gibi Samsung yenilik yapıcak ise önce bixby güncellesin one ui 1den beri büyük bir güncelleme yok one ui 7 güzelleşin yeter.
Galaxy S

Muhtemelen bu sefer bixby ye de el atacak. Her yıl hemen hemen işlemci hariç aynı telefonları görüyoruz. Bu konu da haklısın. Yeni telefonlara gelecek arayüz güncellemeleri ile daha verimli olacaklar. Ultra da ekran M13 yerine M14 kullanılsaydı daha güzel olurdu. s25 Ultra yine aynı M13 ekran ile gelecek sanırım.

0 Likes