cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 alcam tavsiye edermisiniz?

(Topic created on: 12-13-2024 12:26 AM)
188 Views
bemewe
Active Level 3
Options
Galaxy S

Buraya yazcak bisey kalmadi

12 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Onun Yerine S24 Fe Tavsiye Ederim 👍
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
S23 mükemmel 1 yıldır kulanıyorum ama s24 ailesine bak
ÇağlarS23
Active Level 8
Galaxy S
Çok hızlı ve stabil bir cihaz.Bazen bataryada hızlı tükenme sorunu olsa da 6 saat ekran süresi alıyorum.Tavsiye ederim.
0 Likes
sameterol1
Active Level 5
Galaxy S
Batarya harici mükemmel telefon. Batarya büyük problem ama bilgin olsun
0 Likes
AlperGüler
Active Level 10
Galaxy S
Tasarımından tut statibilitesine kadar çok iyi bir cihaz
0 Likes
YunusG
Active Level 9
Galaxy S
Güzel cihaz, alınır. Fiyatında daha iyisi yok sayılır.
0 Likes
kaancelik2007
Active Level 2
Galaxy S
Güzel cihaz, kendisini kullanıyorum şu anda. Alınır, ancak S24 serisine bakmanı da tavsiye ederim.
ironman_s23
Active Level 3
Galaxy S
S23 var.
Samsung islemcisinden dolayi s24 tercih etmemistim.ozellikle snapdrogon islemcili bir samsung istiyordum.Ve buyuk telefon sevmiyorum, en minimal ve sade gorunumlu hangisi ise onu alirim ve tabi ki benim icin performans ve stabilizasyon cok onemli.1 yildir s 23 kullaniyorum beklentilerimi kusursuzca karsiliyor cok memnunum , uzun yillar kullanirim zaten ortalama 5 yil kullaniyorum telefonlarimi.
Sarz konusuna gelirsek ben performans ve gorsellikten taviz vermeksizin kullanirim tum ozellikler acik bluetoth 2 cihaz bagli sekilde ortalama 6 saat acik ekran suresi aliyorum. Bi 9 saat 9.5 saat de kapali sure.Daha az alanlar var daha fazla alanlar var.benim icin ideal bir sure.Istersen optimize bir ayarda daha iyi bir batarya elde edersin tabi.
Yavuz_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Pil dışında herşey güzel. Pilde aslında 6.0 ve 6.1 güncellemeleri öncesi güzeldi. İki güncelleme ile berbat ettiler pili.