cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yeni telefon alacağım

(Topic created on: 4 weeks ago)
43 Views
mstacpym
Expert Level 1
Options
Galaxy S

Yeni telefon alacağım sizce s24fe mi alayım 

Yoksa a56 mı 
25 Comments
Galaxy S
S24 fe tabikide
Eq1NoX
Active Level 6
Galaxy S
A56 iyi değil knk s24 fe al daha iyi
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Cihaz iyi bence ama fiyatı onu kötü yapıyor ki fiyatı düşmüş yavaştan 19-18 bin bandına kadar düşerse harika olur 👍
Galaxy S
S24 fe almanı tavsiye ederim
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy S
S24 fe alarak neredeyse Bir Düz S25 alıyorsunuz. Sadece ikisi arasındaki **bleep** ekranın ve işlemcinin birazdaha iyi olması ama arada dağlar kadar **bleep** yok. A56 ise çok kısıtlanmış bir cihaz mesela S24 Fe ile 8k hdr video çekebilirken A56 sadece 4K30 çekebiliyor. Kesinlikle S24 fe.
Tyhan
Active Level 7
Galaxy S
S25 ile karşılaştırmak, adaletli ve mantıklı bir karşılaştırma olmaz. Lütfen pazarda çok büyük yanlış anlaşılmalar mevcut. İnsanları bu şekilde yönlendirirken dikkat etmek lazım. Rica ediyorum yanlış anlamayın beni.
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Tabikide sıkıntı yok😊. S25 amiral gemisi cihaz ama artık donanımsal olarak çok yenilik getirmediği için S24 ile neredeyse aynı ve S24 fe ve düz s24 arasında da çok ciddi **bleep** olmadığı için birbirine benzerlik gösteriyor. Aslında sorun benzerlik göstermesi değil arada 20.000 tl **bleep** var. Bunun sebebi de yeni çıkan samsung cihazlarının aşırı pahalı olmasından kaynaklanıyor. Ama dediğiniz gibi kesinlikle aynı cihaz değiller😊
Galaxy S
Hocam s24 fe hiç deneyimledinizmi bilmiyorum ama kamerasını çok kısmışlar s23 fe daha güzel çekiyor bizzat karşılaştırdım s24 fe ile a35 fotoğraf kalitesi aynı hatta a54 bile daha iyi çekiyor
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Deneyimlemedim ama Kağıt üstündeki özellikler S24 ile neredeyse aynı. Acaba o zamanki yazılımsal bir problem olabilir mi ki en azından S23 fe ve A54'den daha iyi çekmesi lazım. Güncelleme sonrası bir değişim **bleep** ettinizmi