cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Yardım! Uygulama içi satın alım engellemesi

(Topic created on: Friday)
92 Views
Efes24Ultra
Active Level 3
Options
Galaxy S
Arkadaşlar merhaba, 

"Değerli Müşterimiz, Samsung Members Uygulaması aracılığıyla bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. birden fazla hesap ve birden fazla terminal kullanarak kötü amaçlı ödeme düzeni nedeniyle engelleme listesine kaydedildiniz" şeklinde cevap aldım. 

>Karşılaştığım sorunu size anlatayım,eşimin telefonu da samsung, galaxy Store üzerinden onda da kupon olduğu için hesabıma uc çektim. Aralık ayı için verilen kuponu kullanmak için her zamanki gibi alım yaptım fakat b7002 kodlu hatayı aldım, daha sonra eşimden denediğimde orda da aynı hatayı verdi. Yetkililere durumu izah ettim madem böyle bir sınırlama var neden uygulama ve kuponlar tek kullanımlıktır şeklinde uyarı vermiyorlar veya neden böyle bir sınırlama varsa diğer telefondan hesabıma uc çekmeme izin veriyorsun?? 
Özetle yetkililerle iletişime geçtim, hata kodu vs gönderdim fakat sadece bu mesajı atıyorlar, çözmek için hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar! Ne zaman çözülür, tekrar alabilir miyim cevap yok! Birden fazla kullanıldığı için imei satın alıma engelleniyormuş. Yabancı forumlarda bu çözülmüş destek ekibi durumu bildirmiş kanıt fotolarda mevcut, Çözümü yetkililere ilettim ve bunu bildirdikten belli bir süre sonra beyaz listeye geçip satın alım devam ediyor fakat Samsung Türkiye Destek Ekibi hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Sizden ve ekipten yeniden değerlendirme için destek talep ediyorum. 
Not:Hata sadece uygulama içi satın alımlarda geçerli, tema vs alabiliyorum kartlık bir mevzu değil. 
#samsung #galaxy #galaxystore #store #destek #members #samsungmembers #coupon

image

image

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S
Merhaba Efes24Ultra,

Konu hakkında, öncelikle uygulama üreticisine danışmanızı öneririz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Bu işleme rağmen durum devam ediyor ise, durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
5 Comments
ye23
Beginner Level 3
Galaxy S
İlginç bir durum, yabancı forumda çözülmüş, belli bir süre engel almanız doğal fakat belli bir süre sonra ihlal olmazsa dediğiniz gibi satin alima açılması gerekir ve bunun süresini de yetkililer şu kadar süreyle engellendiniz gibi bilgi vermesi gerekir. Yetkililer durumu çözecektir 2 Samsung cihaza sahipsiniz herkes denerdi bunu. #Samsung #destek
Efes24Ultra
Active Level 3
Galaxy S
Benim de öğrenmek istediğim bu engel süresi nedir, sonuçta Yabancı members görseli ilettim çözülmüş sorun var! 24ultra kullanıyorum. 25ultraya geçebilirim işlemciden dolayı, orda da sorun devam ederse saçma olur. Detaylı bilgi vermiyorlar! #Samsung #destek #galaxystore
0 Likes
Galaxy S
Bu amcama da oluyor kartını yenile belki karttandır 1735915901663_1735915901645_0.png
0 Likes
Efes24Ultra
Active Level 3
Galaxy S
Kartla da denedim fakat düzelmiyor hesapla alakalı sorun var. İmei engelleniyor sanırım.
#samsung #galaxystore #destek
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S
Merhaba Efes24Ultra,

Konu hakkında, öncelikle uygulama üreticisine danışmanızı öneririz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Bu işleme rağmen durum devam ediyor ise, durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes