S24 Ultra kullanıyorum genel olarak menmunum ama pil performansı acayip can sıkmaya başladı. Telefon garantisine 8 9 ay var bu kadar erken pil ömrü... View Post
S24 Ultra kullanıyorum genel olarak menmunum ama pil performansı acayip can sıkmaya başladı. Telefon garantisine 8 9 ay var bu kadar erken pil ömrü... View Post
One UI 8.5'te hoşuma gitmeyen bazı şeyler var ve onlardan biri de Quick Panelin bazı DPI ayarlarında çok kötü durması. Bence her DPI ayarında... View Post
Merhaba, S22 cihazımın pili son zamanlarda saçmalamaya başladı. Tamam, normalde de S22'nin pil olayı iyi değil ama böyle %15'ten bir anda... View Post
Arkadaşlar Dosyalarım Uygulamasına girince herhangi bir klasörün isminin başına (.) Nokta koyunca o klasör malumunuz üzerine gizleniyor gözükmüyor... View Post
S21 fe de android 15 le beraber now bar geliyor ama benim s21 fe de calışmıyor sorun ne View Post
Samsung S24 FE One UI 8.5 View Post
One ui 8 de gelen Ai özelliklerjnden en kullanışlısı ne sizce? View Post
Sizce s26 almayı brkleyim yoksa başka samsunğ modelmi almalıyım View Post
S24fe 8.5 güncellemesi ne zaman gelecek View Post
S24 ULTRA VS S25+ Arkadaşlar bu ayın sonunda Galaxy A36 cihazımı satacağım bütçem 55-57 civarlarında S24 ultra ve s25+ arasında kaldım sizce... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1537 | |
| 571 | |
| 454 | |
| 414 | |
| 412 |
| User | Count |
|---|---|
| 19 | |
| 10 | |
| 8 | |