samsunghrsz
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba
Yaklaşık 3 yıldır S22 Ultra kullanıyorum , sıfır aldım csc root falan filan sevmem ve yapmadım da , ayrıca bugüne kadar alışveriş de yapmadım , font almak için alışveriş yapmak istediğimde de B7002 hatası aldım , g store yardımdan yazdım sıfırla falan yap dediler farklı kartlarla dene dediler (özellikle farklı kartlarla denediğimde fiziki vede sanal her defasında doğrulama adı altında sürekli 1tl aldı Samsung kendi adına fakat alışveriş bitirme konusunda engelledi , burasının tam bir hırsızlık olduğunu anlamama rağmen maillerine kanıp denedim çok sonrasındada ödemem olmamasına rağmen anormal ödeme düzeni ile engelledik mailini attılar emrivaki bir dille , uygulama içi tema font duvar kağıdı kampanyalı kampanyasız hiçbir şekilde alışveriş yapamıyorum, artık g store yardım kısmıda 4447711 e veya watsapp a yönlendiriyor onlarda tekrar yardıma yardım tekrar oraya derken ,samsung tr de b7002 yi bilmeyen müşteri temsilcisi google yazıp çıkanı kopyalayıp yapıştırıp size cevap veriyor , bazıları dalga geçip bazılarıda yüzünüze kapatıyor , Samsung un Allah bin versin , aldıklar 1 tl ler para değil ama dahi çıksın 1 tl ye kadar düşüp hakkını çalıyorsa zehir zıkkım olsun , kendi milletimden etimle kemiğimle iğrendim , bir tane insan yok , samsung farklı ülkelerde bunu yapmıyor ama satış pazarı olan samsung tr insanına muamelesi çekiyor yardımcı olmak yerine , bizim düşmana ihtiyacımız yok her alanda her yerde biz bize yeteriz fazlasıyla ....
6 Comments
BEYAZ_KARANFİL
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-08-2025 09:20 AM in
Galaxy S
Mahkemelik bunlar kardeşim bazen sabırları zorluyorlar 😡
samsunghrsz
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-08-2025 10:25 AM in
Galaxy S
Teşekkür ederim anladığın ve anlayışın için ... olsa adaletin olduğu bir mahkememiz hesap sorarım çekinmem kanıtlarla ama yok
MasterPatato02
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Al bendende o kadar aynı hata aylardır Allah versin 😊
MasterPatato02
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-08-2025 10:46 AM in
Galaxy S
Hocam bu sorun çoklu satın alma yaptığımızdan dolayı oluyormuş imeisini yasaklıyorlarmış yurt dışı Samsung danışmanı cozermis bunu tr tarafı bu konuya hakim değil:((
samsunghrsz
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-08-2025 11:51 AM in
Galaxy S
Yazdığımda anlattım ben de satın alım yok , ilk aldığımdan beri böyle , onlarca mail attım aradım kayıt açtırdım çözen yok , zoruma giden insan yerine koymamaları ve sürekli aynı bataklıkta debelenmeni izlemeleri farklı kartla denettirip symaları ,bişeyi bilmeyen müşteri hizmetlerinin maskarasını olman yoksa umrumda değil artık
samsunghrsz
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-08-2025 12:02 PM in
Galaxy S
Bunlardan bir sürü var. ,farklı kartla deneyin , sonra 1 tl kısa sürede iade olacak , sonra beklemededir banka ile görüşün , banka ile görüştüğümde de üstü kapalı sizinle dalga geçmişler dedi resmen , bataklık bu işte