cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Wifi hotspot sorunu

(Topic created on: 01-22-2023 06:34 PM)
462 Views
SedatYagiz
Active Level 1
Options
Galaxy S

MOBİL ERİŞİM NOKTASI Hotspot ile internet paylaşıyorum. Yaklaşık 45 dakika sonra hotspot açık olsa bile internete hiçbir cihazdan bağlanamıyorum. Her türlü hotspotu tekrar kapatıp açmam gerekiyor. Sim kartı başka cihazda denedim sıkıntı yok başka cihazlara da bağladım bilgisayarımda da sıkıntı yok. Telefonda bir sorun var. Telefoncuya gittim wifi kartında da bir sorun yok dedi. Güvenli modda çalıştırdım yine interneti kesti yani diğer uygulamalardan da direk bir müdahale yok. Telefona Hard format da attım yine de düzelmedi. Sorunu tekrar yazıyorum. HOTSPOT İNTERNET PAYLAŞIMI SÜREKLİ OLARAK KESİLİYOR TEK ÇARE KAPATIP AÇMAK. Kablo ile bağladığımda da 45 dakika da bir bağlanma modundan dosya aktarma modunda geçiyor. Yani Her türlü bağlanmamı engelliyorlar

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba SedatYagiz,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
3 Comments
XdaDevelopers
Expert Level 4
Galaxy S
Zaman sınırlaması olabilir...
0 Likes
SedatYagiz
Active Level 1
Galaxy S
Bu kadar detaylı anlattım onu denememiş olabilir miyim 🤣. Hayır süre sınırı da yok. Zaten yaklaşık 45 dakika
0 Likes
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba SedatYagiz,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes