- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
MOBİL ERİŞİM NOKTASI Hotspot ile internet paylaşıyorum. Yaklaşık 45 dakika sonra hotspot açık olsa bile internete hiçbir cihazdan bağlanamıyorum. Her türlü hotspotu tekrar kapatıp açmam gerekiyor. Sim kartı başka cihazda denedim sıkıntı yok başka cihazlara da bağladım bilgisayarımda da sıkıntı yok. Telefonda bir sorun var. Telefoncuya gittim wifi kartında da bir sorun yok dedi. Güvenli modda çalıştırdım yine interneti kesti yani diğer uygulamalardan da direk bir müdahale yok. Telefona Hard format da attım yine de düzelmedi. Sorunu tekrar yazıyorum. HOTSPOT İNTERNET PAYLAŞIMI SÜREKLİ OLARAK KESİLİYOR TEK ÇARE KAPATIP AÇMAK. Kablo ile bağladığımda da 45 dakika da bir bağlanma modundan dosya aktarma modunda geçiyor. Yani Her türlü bağlanmamı engelliyorlar
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-22-2023 11:45 PM in
Galaxy SMerhaba SedatYagiz,
Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-22-2023 07:47 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-22-2023 07:51 PM (Last edited 01-22-2023 07:51 PM ) in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-22-2023 11:45 PM in
Galaxy SMerhaba SedatYagiz,
Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD